DeLonghi PrimaDonna XS espressomaskine ETAM 36.365.MB

5.497 kr - 7.135 kr

PrimaDonna XS espressomaskinen fra DeLonghi gør ikke på kompromis med kaffekvalitet trods sin kompakte størrelse. Få smagfuld espresso, cappuccino samt personliggjort kaffe.

EAN: 8004399326811    Producentens varenr.: ETAM 36.365.MB
     
Forhandler
Pris

DeLonghi PrimaDonna XS espressomaskinen vil tilfredsstille selv de mest krævende kaffeelskere. Uanset om du foretrækker espresso eller cappuccino, kan denne maskine klare arbejdet for dig.

Kompakt størrelse: PrimaDonna XS har en bredde på kun 19,5 cm, hvilket gør den kompakt og sikrer, at den passer i ethvert område i køkkenet.

Personliggjort kaffe: Få kaffen skræddersyet til dig selv ved at vælge dit foretrukne mængde kaffe, vand samt temperatur.

Aftagelig mælkebeholder: Tag mælkebeholder ud og stil den i køleskabet, når du ikke skal anvende den til espressomaskinen.

Latte Crema-system: Nyd et perfekt blanding af kaffe og mælk for at få lækker cappuccino, caffe latte og latte macchiato. Det patenteret Latte Crema-system laver smagfuld og tæt mælkeskum, der altid har den rigtige temperatur.

Indbygget kaffekværn: Med denne espressomaskine kan du både anvende malet kaffe eller kværne den selv med den indbygget kaffekværner, der har et lavt lydniveau. Du kan tilpasse grovheden i kaffen ved at vælge mellem 13 indstillinger.

Aroma låg: Beholderen til kaffebønner har en kapacitet på op til 150 gram. Beholderen har et unikt låg, der er designet til at bevare aromaen i kaffebønnerne. Du kan også anvende malet kaffe.

Display: Det tydelige display har et intuitivt valg af indstillinger og mulighed for at vælge mellem 16 sprog.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af maskinen kan forlænge levetiden betragteligt. Der er automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør arbejdet nemmere for dig. Bliv sikker på, at hver kop kaffe smager lækkert i flere år frem.

Modelbetegnelse

Produkttype Espressomaskine
Type kaffemaskine Fritstående
Modelnavn DeLonghi ETAM 36.365.MB
Produktserie PrimaDonna XS

Generelle specifikationer

Betjening Automatisk
Watt 1 450
Kapacitet (liter)1,30
Tryk i bar15
SkummerJa
Integreret kaffekværn Ja
Udtagelig vandbeholder Ja
Kaffebeholderen rummer (gram) 150
Separat beholder til malet kaffe Ja

Andet

Farve Stål
Højde (cm) 32,60
Bredde (cm) 19,50
Dybde (cm) 47,30
Vægt (kg) 10,80
Producentens Varekode ETAM36365MB

EAN

EAN-kode8004399326811

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse