DeLonghi espressomaskine ECAM 23.460 S

3.999 kr - 4.999 kr

Denne helautomatiske DeLonghi espressomaskine ECAM 23.460 S med cappuccino-system vil lave kaffen for dig og dine venner når som helst.

EAN: 8004399326835    Producentens varenr.: ECAM23460S
     
Forhandler
Pris

Denne kaffemaskine fra DeLonghi har høj kvalitet og mange kaffebrygningsfunktioner.

Professionel kaffe når som helst: Takket være den professionelle hane med 15 bar tryk, vil du være i stand til at nyde ægte italiensk espresso i hjemmets trygge rammer.

Personliggør din kaffe: Det har aldrig været nemmere at få din kaffe, akkurat som du ønsker den. Takket være det nye kontrolpanel vil du altid have fuld kontrol over det endelige produkt - en kop kaffe skræddersyet til dig. Vælg lang eller kort kaffe og justér intensiteten på aromaen.

Cappuccino med én knap: DeLonghi espressomaskine har en smart funktion. Ved at trykke på én knap, vil du være i stand til at lave lækker cappuccino og dine andre favorit mælkebaserede drikkevarer.

Indbygget kaffekværn: Justér finheden på kaffen og lav kaffe med en perfekt aroma fra friskmalede kaffebønner. Espressomaskinen kan også bruge malet kaffe.

Mælkebeholder: Med den patenterede mælkebeholder kan du forberede kaffespecialiteter med mælk, såsom cappuccino eller latte macchiato. Desuden er den udstyret med en selvrensende funktion.

Stilfuldt design: Espressomaskinen fra DeLonghi har et meget moderne design i rustfrit stål, som vil passe til et moderne køkken.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af maskinen vil forlænge levetiden betydeligt. Kaffemaskinen har automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør arbejdet nemmere for dig. Sørg for at alle kopper kaffe kommer til at smage lækkert i mange år frem.

Aftagelig bryggenhed: Bryggeenheden er utroligt nem at rengøre. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne den fra maskinen og rense den med vand.

Modelbetegnelse

Produkttype Espressomaskine
Type kaffemaskine Fritstående
Modelnavn Delonghi ECAM23460S

Generelle specifikationer

Betjening Automatisk
Watt 1 450
Kapacitet (liter)1,80
Tryk i bar15
Kombineret espresso/kaffe Ja
SkummerJa
Integreret kaffekværn Ja
Udtagelig vandbeholder Ja

Andet

Farve Sølv
Højde (cm) 34,00
Bredde (cm) 23,80
Dybde (cm) 43,60
Vægt (kg) 12,40
Producentens Varekode ECAM23460S

EAN

EAN-kode8004399326835

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse