Saeco GranBaristo Avanti HD8968/01 Espressomaskine

9.635 kr

Mælkeskummer: Indbygget mælkeskummer

EAN: 8710103710240    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Saeco GranBaristo Avanti HD8968/01 Espressomaskine

Den mest avancerede kaffeoplevelse derhjemme

Saeco præsenterer en ny verden af kaffebrygning via tablet med GranBaristo Avanti: Du kan skræddersy hver enkelt drik til din og dine gæsters smag og brygge den fra din tablet. Og vedligeholdelsen er supernem takket være den trinvise vejledning i app'en

Kaffe uden brændt smag - takket være de keramiske kværne

Denne espressomaskine er udstyret med 100 % keramiske kværne. Saeco bruger keramiske kværne, da de giver en ensartet maling uden at overophede kaffebønnerne, hvilket giver en fantastisk espresso. Keramiske kværne sikrer også en langvarig ydelse og helt lydløs drift.

Eksperimenter med smagsvarianter takket være kaffebønneskifteren

Nu kan du skifte bønner med kun ét klik takket være den patenterede udskiftelige beholder til kaffebønner. Nyd, hvor hurtigt du kan skifte kaffeblanding, og find den smag, der passer dig bedst - både med hensyn til smag og tidspunkt.

Perfekt kaffe på ingen tid takket være termo-hastighedskogeren

Nyd kaffe med den helt rigtige temperatur og af professionel kvalitet takket være vores effektive koger med Saeco-termo-hastighedsteknologi. Termo-hastighedsteknologien starter kaffekredsløbet, når maskinen tændes. Denne ekstremt hurtig opvarmning forhindrer varmetab og sikrer perfekt kaffe med den helt rette temperatur allerede fra den første kop

Kaffebrygning uden besvær takket være lavt vandforbrug

Den nye, avancerede bryggeenhed i denne espressomaskine er designet til at reducere vandforbruget i skylningsprocessen med op til 80 %. Det betyder, at du nu kan tilberede flere kaffedrikke uden at skulle fylde vand i beholderen.

Hold maskinen ren med én finger

Bryggeenheden, som er en Saeco-opfindelse, er hjertet i vores espressomaskiner. og den sikrer fuld automatisering. Saeco GranBaristo er den eneste fuldautomatiske espressomaskine, der indeholder en revolutionerende, ny bryggeenhed, som kan fjernes med kun én finger, og som derfor gør rengøringen enklere end nogensinde før

Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

Forskellige slags kaffe skal kværnes på forskellige måder for at få smagen til at træde ordentligt frem. Denne espressomaskine har 5 forskellige kværneindstillinger fra den fineste maling, der giver en fyldig espresso, til den groveste maling, der giver en let kaffe.

Perfekt mælkeskum takket være den integrerede mælkekande

Nyd dine mælkespecialiteter med den automatiske mælkekande med automatisk rengøring. Du skal blot hælde mælk i kanden, sætte den i maskinen og vælge din ønskede kaffedrik. Uanset, om du vælger latte macchiato, cappuccino eller caffe latte, er din færdige drik klar på få sekunder. Kanden til din Saeco-espressomaskine rengøres automatisk, hvilket betyder, at kanden rengøres i to automatiske cyklusser efter hver brug, hvilket sikrer en frisk smag - i hver kop kaffe.

Lav og bryg din foretrukne kaffe via din tablet

Den perfekte kaffe er nu lige ved hånden. Vælg blandt 18 drikkeindstillinger, og tilpas din kaffe ved at personliggøre styrken, længden, temperaturen og smagen. Det intuitive indstillingspanel på Saeco Avanti-app'en reagerer øjeblikkeligt på dine behov og forventninger. Gem dine yndlingskaffekreationer, så du kan brygge din kaffe, når du har lyst til det, blot ved at trykke på din tablet.

Server gæstens kaffe, som vedkommende ønsker den, med "kø"-funktionen

Med "køkultur"-funktionen kan alle dine gæster lave deres egen, perfekte kop kaffe via tabletten og stille den i køen. Tryk blot på din tablet, og den super-automatiske espressomaskine starter brygningen, én brugerdefineret kop efter den anden.

Vedligeholdelse på den nemme måde med app'ens trin-for-trin-vejledning

Rengør, afkalk og vedligehold din Saeco-espressomaskine nemt ved at følge den intuitive trin-for-trin-vejledning på Avanti-app'en. Bibehold den perfekte kaffesmag, og øg din super-automatiske espressomaskines levetid ved at holde dig løbende orienteret om maskinens stand.

Kompatible enheder (Apple)

iPad 3 og nyere/Mini Retina/Air, med iOS 7 eller nyere og Bluetooth LE, version 4.0

Kompatible enheder (Android)

Tablets med Android 4.4 eller nyere. Den anbefalede minimumskærmstørrelse er 7".

Bluetooth: Ja
Bluetooth-område: Op til 5 m

ModelHD8968/01
Aftagelig vandtankJa
Vandtank1,7 liter
MælkeskummerIndbygget mælkeskummer

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse