Garmin Vívofit fitness armbånd (lilla)

333 kr - 799 kr

Opnå dine aktivitetsmål med det vandafvisende Garmin Vívofit fitness armbånd, der sporer dine fremskridt og giver dig besked, når det er tid til at bevæge sig.

EAN: 0753759119577    Producentens varenr.: VIVOFITPRL
     
Forhandler
Pris

Fitness armbåndet, Garmin Vívofit, måler de skridt du tager, afstanden du går eller løber, kalorieforbrænding, tid og overvåger din søvn. Det måler altså din daglige aktivitet og hjælper dig med at holde dig sund og rask. Alt er praktisk og synligt på displayet. Garmin Vívofit justerer dine mål for den næste dag, og minder dig om, når det er tid til at bevæge dig. Dette fitness armbånd vil være din daglige træner og undervise dig i meget vigtige livslange vaner, der vil forbedre dit helbred og din kondition. 

Partner for livet: Fitness armbåndet, Garmin Vívofit, vil holde i mere end et år uden behov for udskiftning af batteriet. Selv om det følger dig 24/7, holder batteriet længe. Det er modstandsdygtigt over for vand, hvilket giver dig meget mere frihed til brug. 

Garmin Connect: Gem dine resultater på Garming Connect og del dine fremskridt med andre. Dette er et gratis online community, hvor du får et godt overblik over dine aktiviteter eller udfordrer andre.

Modelbetegnelse

Produkttype Aktivitetsmåler
Modelnavn Garmin Vívofit

Tilslutningsmuligheder

Bluetooth Ja

Funktioner og brugervenlighed

Kontrol Taster
DisplayDigital
SIM-kort holder Nej

Design og dimensioner

Farve Lilla

EAN

EAN-kode753759119577

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse