TomTom Runner GPS-sportsur - sort

444 kr - 1.000 kr

TomTom Runner er et vandtæt GPS-løbeur, der viser information om tid, afstand og hastighed.

EAN: 0636926070355    Producentens varenr.: 1RR0.001.06
     
Forhandler
Pris

TomTom Runner GPS-sportsuret registrerer tid, distance og hastighed, når du løber. TomTom Runner vil hjælpe dig med at nå dine mål, da du får alle vigtige oplysninger på en letlæselig skærm. Sammenlign dine daglige præstationer og se, om du bliver bedre. Bliv klogere på tempo, kalorier, distance og rekorder.

Udendørs og indendørs måling: TomTom Runner GPS-uret kan bruges såvel på løbetur i skoven som på løbebåndet i fitnesscenteret.

Behageligt design: GPS-sportsuret fra TomTom er let og passer til alle håndled. Med den brugervenlige betjeningsknap og QuickGPSfix kan du starte løbeturen hurtigere uden at vente i lang tid på registrering af GPS-sendere.

Smarte funktioner: Vibrationsalarmerne vil informere dig om dine fremskridt, selv når du lytter til musik. Uret er kompatibelt med flere platforme, så du kan dele dine resultater på forskellige løbe-websites. TomTom Runner kan synkroniseres med din smartphone, og dine træningsaktiviteter uploades automatisk. Den holdbare skærm er slagfast og ridsesikker.

Modelbetegnelse

Produkttype Sportsur
Modelnavn TomTom Runner

Tilslutningsmuligheder

Bluetooth Ja

Funktioner og brugervenlighed

Kontrol Taster
GPS Ja
Vandtæt Ja

Design og dimensioner

Farve Sort

EAN

EAN-kode636926070355

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse