Kenwood IM280 ismaskine

555 kr

1,5 liter, Hvid

EAN: 5011423086057    Producentens varenr.: IM 280
     
Forhandler
Pris

Ismaskine på 1,5 liter fra Kenwood - IM280
Praktisk ismaskine på 1,5 liter med non-stick fryseskål.

Ismaskine til 1,5 liter
Lav hjemmelavet is på 25-40 minutter
Non-stick fryseskål
Hurtigfrysende dobbeltisoleret fryseskål
Dele er egnet til opvaskemaskine

Historien om Kenwood
Kenwood blev grundlagt i 1947 af entreprenøren Kenneth Wood. I dag er Kenwood et verdenskendt foretagende med et stærkt renumé. Mere end 75% af produktionen eksporteres og sælges gennem Kenwoods mange datterselskaber og distributører i mere end 80 lande.
Kenwood har fabrikker i England, Italien og Kina. Hovedkontoret er beliggede i Havant, Hampshire, England og herfra styres Kinaproduktionen. Fabrikken i Kina er beliggende i Hong Kong.
Gennem research, innovation og design har Kenwood udviklet en lang række køkkenmaskiner, som hjælper dig i din hverdag, og som pynter i dit køkken. Kenwood er markedsførende inden for klargøring af madvarer og vinder hurtigt terræn inden for køkkennødvendigheder.
Siden 1950'erne har Kenwood været kendt for designrigtige, højkvalitets produkter, som holder og holder. Kenwood arbejder løbende på at bevare sin markedsposition og sikre at standarden holdes oppe med næste generation produkter.
Kenwoods vision er at være en marketingsdreven organisation. Gennem research, udvikling, innovation og produktion imødekommer Kenwood kundernes behov og krav.

ModelIM280
KapacitetKlik for infoViser hvor meget ismaskinen kan arbejde med i liter1,5 liter
Farve / MaterialeHvid

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse