DeLonghi ICK8000 ismaskine

4.499 kr

1,2 liter, Indbygget kompressor, Aftagelig skål, Hvid, 230 W

EAN: 8004399771598    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Delonghi ismaskine med 2 skåle - ICK8000

Effektiv ismaskine fra Delonghi med 2 skåle på hver 1,2 liter. Skålene er udtagelige og er udført rustfrit stål. De to skåle kan hver producere 700 gram is. Skålene og tilbehørsdelene kan vaskes i opvaskemaskinen. Ismaskinen leveres med opskrifsbog, der indeholder over 50 opskrifter på is og sorbet.

Kapacitet på 2 x 1,2 liter
Producerer 2 x 700 gram is
Vægt på 19 kg
Inklusiv opskriftsbog med over 50 opskrifter
Mål BxDxH: 43 x 29,7 x 40,4

Innovation og kvalitet med DeLonghi

DeLonghi mærket er ambassadør i verden for den italienske evne til at kombinere teknologi med stil, kvalitet og innovation, som fremmer en unik og bæredygtig livsstil.

I årenes løb har DeLonghi altid skabt innovative produktkategorier og nye produkter, som er blevet benchmarks inden for hver deres område.

DeLonghi er som mærke i stand til at acceptere udfordringer inden for design, udvikling og produktion samt identificere unikke og originale løsninger.

DeLonghi er nr. 1 af Espresso fabrikanter i Europa og tilbyder et komplet sortiment af teknologisk innovative espresso kaffemaskiner udtænkt for at tilfredsstille de mest raffinerede elskere af kaffe.

 

 

Holdbarhed for hjemmelavet is

Når man først er kommet i gang med at lave sin egen is er det spændende at eksperimentere med de lækre friske råvarer, som alle årstiderne byder på. Det eneste man skal huske er, at hygiejnen skal være god, og at man ikke skal gemme isen for længe…  men den frisklavede is smager også så lækkert, at den sikkert ikke får lov at stå ret længe!

Flødeis af rå ingredienser ca. 1 uge
Sorbeter 1-2 uger
Flødeis af kogte ingredienser ca. 2 uge

ModelICK8000
Effekt230 W
KapacitetKlik for infoViser hvor meget ismaskinen kan arbejde med i liter1,2 liter
Indbygget kompressorJa
Aftagelig skålJa
Farve / MaterialeHvid

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse