Dewalt selvnivellerende rotationslaser komplet sæt DW079PKH-QW

12.308 kr

Dette sæt fra Dewalt indeholder en fuldautomatisk horisontal og vertikal rotationslaser, der kan anvendes til opmåling både inde og ude....

EAN: -    Producentens varenr.: DW079PKH-QW
     
Forhandler
Pris

Dette sæt fra Dewalt indeholder en fuldautomatisk horisontal og vertikal rotationslaser, der kan anvendes til opmåling både inde og ude.
Nivelleringspræcisionen på den medfølgende laser er på 0,1 mm pr. meter. Den indbyggede prisme kan nemt indstilles til 90° layout og lod-opgaver, ligesom der medfølger beslag, som du kan anvende til ophængning af laseren på væggen, eksempelvis ved opsætning af nedsænkede lofter. Rotorhovedet er beskyttet, og sammen med det vandtætte design giver det enheden lang holdbarhed - også ved udendørs brug.
Rotationslaseren fra Dewalt er fjernstyret, så det er muligt at betjene den over lange afstande. På fjernbetjeningen er der en manuel knap, så brugeren kan vippe laseren både i X- og Y-aksen. Herudover har fjernebetjening en privat funktion, så rotorlaseren udelukkende kan styres af den ene fjernbetjening.
Der medfølger blandt andet transportkuffert, batteri og multivoltlader, der passer til 9,6V - 18V NiCD/NiMH/Li-Ion batterier fra Dewalt.
Laserklasse:
3R
Nivelleringspræcision:
+/- 0.1 mm/meter
Selvnivelleringsrækkevidde:
+/- 5 º
Maks. arbejdsområde med modtager:
300 meter
Omdrejninger pr. minut:
0-10/50/200/600
Skrånende område i X- og Y-aksen:
+/- 5 º
Strømforsyning:
9,6-18 Volt
Batteritype:
Dewalt NiCD/NiMH/Li-Ion
Stativfæste
5/8"

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse