Dewalt selvnivellerende rotationslaser komplet sæt DW075PK-XJ horisontal

8.868 kr

I dette komplette sæt fra Dewalt får du alt, hvad du skal bruge til at foretage præcise lasermålinger både indendørs og udendørs. Den medfølgende...

EAN: -    Producentens varenr.: DW075PK-XJ
     
Forhandler
Pris

I dette komplette sæt fra Dewalt får du alt, hvad du skal bruge til at foretage præcise lasermålinger både indendørs og udendørs.
Den medfølgende DW075 rotationslaser er fuldautomatisk vertikalt og horisontalt med en nivelleringspræcision på 0,2 mm pr. meter. Laseren har et beskyttet rotorhoved uden blinde vinkler, og det vejrbestandige design giver laseren en perfekt holdbarhed selv udendørs på eksempelvis en byggeplads.
Den trådløse enhed genererer en linje mellem to valgte punkter og giver et meget klart lys over lange afstande. Enheden er fjernbetjent, så det bliver muligt for en enkelt person at betjene laseren over lange afstande. 
Rotationslaseren har indbygget prisme, der let kan indstilles til lige vinkler, ligesom der er vægbeslag til ophængning af laseren på væg, som for eksempel ved opsætning af nedsænkede lofter. Med den digitale detektor kan du nemt og præcist foretage udendørs nivellering over lange afstande. 
Rotationslaseren fra Dewalt bliver leveret i en robust transportkuffert, der beskytter både enhed og detektor, så kalibreringen fastholdes under opbevaringen.
Laserklasse: 
3R
Nivelleringspræcision:
+/- 0.2 mm/meter
Selvnivelleringsrækkevidde:
+/- 5 º
Maks. arbejdsområde med modtager:
100 meter
Omdrejninger pr. minut:
0-60/600
Stativfæste:
5/8"

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse