Mad Catz FFB Wheel

2.606 kr - 121.983 kr

for Xbox One

EAN: 0728658042936    Producentens varenr.: MCB48503BM02/01/1
     
Forhandler
Pris

Mad Catz Pro Racing Force Feedback rat og pedaler til Xbox One
Racerydelse af simulatorkvalitet
Mad Catz' Pro Racing Force Feedback rat og pedaler til Xbox One er kulminationen på omfattende teamwork sammen med racerkørere fra alle sportens genrer. Rat- og pedalsystemet er et yderst realistisk racersimulationstilbehør, der er klar til at blive monteret i dit racercockpit eller fastgøres på et skrivebord. Mad Catz' tekniske team, der arbejder fra Storbritannien - kernen for den globale motorsportsindustri - arbejdede med de allerbedste rallykørere og udmattelsesløbshold. Ved at anvende enestående adgang til progressive testnings- og træningsfaciliteter skabte Mad Catz et avanceret system, der sætter næste generations racerløb i højeste gear.
 
Dobbelt drejeindstillinger ideel til simulations- og arkadespil
Pro Racing-rat kan skifte mellem 270 og 900 graders lås-til-lås-drejning og har dermed virkelig dobbelt formål. Til arkadelignende kørespil gør indstillingen på 270 grader det hurtigere at dreje og lader dig fokusere på det, der sker. Skift til indstillingen på 900 grader, og aktivér fuld simulationstilstand, der gengiver de autentiske udfordringer, som professionelle racerkørere står overfor. Du kan på effektiv vis teste dit mod uden kompromis, men også have muligheden for at sænke sværhedsgraden. Næste generations Force Feedback med dobbelte motorer og tandhjul med skruegevind
Spiralformede tandhjul har tre klare fordele for at give dig en konkurrencefordel. De er stærkere, mere præcise og meget mere stille end deres ligeskårne modstykker. Den førende Force Feedback-mekanisme giver et realisme på et meget højere niveau, end det tidligere var muligt, hvilket øger fornemmelsen af fordybning på et niveau, der ikke kan opnås med andre rat.
 
Yderst justerbar for at passe til personlige racerstile
Pedalerne imiterer justerbarheden, der som regel er at finde på gevindundervogne klargjort til racerløb, og både deres fjederkraft og bevægelse tilpasser sig individuelle præferencer. Pedalernes afstand kan indstilles til ni forskellige laterale positioner, og de kan også justeres i højden for at give et valg af lodrette eller tilbagelænede konfigurationer. Og pedalstellet introducerer fornemmelsen af fodbrøndsbegrænsninger, hvilket gengiver professionelle racerkøreres unikke perspektiv.Ergonomisk justerbarhed stopper ikke ved pedalerne. Indstil rattets hældningsvinkel til én af fire indstillinger - svinger fra nul til 15 grader - med den medfølgende unbrakonøgle.
 
Holdbar og pålidelig konstruktion
Et produkt af denne kaliber kræver kun den bedste afslutning. Ægte ruskind dækker aluminiumsrattet. De aluminiumsbelagte pedaler anvender positionsregistrerende teknologi uden kontakt for at øge produktlevetiden og -pålideligheden. Dobbelte padler muliggør øjeblikkeligt gearskifte og er fremstillet af solid aluminium. Slidstærk metal og kraftig ABS-plastik bibringer fornemmelsen af kvalitet og håndværk, mens yderst indvendige højpræcisionskomponenter - ligesom ratstammens dobbelte rullelejer - sætter skub i raceryderevnen.
 
Alsidige monteringsmuligheder
FFor en fuldstændig stabil reaktion fastgøres rattet til bordet eller skrivebordet med de medfølgende klemmer. Og når du kører fra din sofas komfort, holder aftagelige skødstøtter rattet forsvarligt puttet i dit skød.
 
Ideel ledsager til Playseat spillesæder
Ved at gå et afgørende skridt længere end almindelige installationer integreres Mad Catz Pro Racing Force Feedback rat- og pedalsystemet let med Playseat's Revolution* og Evolution* spillesæder. Som det ultimative udstyr til hjemmeracerløb drager du fordel af en kompromisløs ydeevne sammen med enestående æstetik.*Hver sælges separat
 
Støtter fremtidige opdateringer
To af rattets facetter er gjort klar til potentielle opdateringer længere fremme. Rattets front, monteret på et aftageligt nav, kan nemt tages af stammen for at muliggøre ukompliceret ombytning. Firmwaren i den interne computers chip kan også opgraderes via USB-forbindelsen til en pc. Skabt til Forza Motorsport 5 til Xbox One 
Xbox One-konsollen har skabt en ny kommunikationsprotokol til rat, som leverer uovertruffen nøjagtighed. Mad Catz' nye Pro Racing Force Feedback rat- og pedalsystemet får mest muligt ud af denne nye protokol, mens det opfylder både hardcore og afslappede racerentusiaster. Mad Catz arbejdede tæt sammen med Forza Motorsport-udviklingsteamet for at lave et rat, der svarer præcist til det racersimulationsniveau, der finder sted i spillet. Xbox One-konsollen tager racerspil længere, end de nogensinde har været, og Pro Racing-rattet er en ideelt ledsager til at sejre i Forza Motorsport 5.
 
 
Produkt inkluderer:
Aftagelig ratfront 
Baseenhed til rat
Baseenhed til pedaler med tilbagetrækkelig gulvtæppegriber
Aftagelig pedalskærm med monteringshardware
2 skrivebordsklemmer
2 aftagelige skødstøtter med monteringshardware
Jævnstrømsforsyning til flere regioner
Unbrakonøgle

Generelt

ProdukttypeRat og pedalsæt

Spilcontroller (første) detaljer

TypeRat
FunktionerJusterbar styringsvinkel, force feedback, 900-graders hjulrotation, 270-graders hjulrotation, spiralformede tandhjul, aftagelig hjulyderside

Spilcontroller (anden) detaljer

TypePedaler
FunktionerJusterbar spænding, højdejusterbar, justerbar pedalvinkel

Oplysninger om kompatibilitet

Designet forXbox One

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse