Microsoft Xbox One - 500GB (Fifa 15)

3.042 kr

Spilkonsol , 500 GB HDD, (Uden Kinect (Men med  FIFA 15 voucher)

EAN: -    Producentens varenr.: 6RZ-00066
     

De bedste eksklusive spil
De største blockbustere
Det bedste multiplayer
Det er sjovere på Xbox One
Velkommen til en ny generation inden for spil og underholdning. Hvor spil flytter grænserne for realisme. Og tv'et adlyder alle dine kommandoer. Hvor du nemt kan høre musik og spille på samme tid. Og hvor du kan springe fra tv til film til musik til et spil – på et øjeblik. Hvor dine oplevelser er skræddersyet til lige præcis dig. Og al den underholdning, du elsker, er samlet på ét sted. Velkommen til det nye alt-i-et-system – Xbox One.
De største blockbustere
Her får du alle fire Halo-spil med Master Chief sammen med det grafisk opdaterede Halo 2: Anniversary, en ny digital serie, Halo: Nightfall, og adgang til Halo 5: Guardians-betaen. De bedste multiplayer-oplevelser og tjenester. Ræs gennem en helt åben verden med dramatiske vejrforhold og skift fra dag til nat. Få hurtigt kontakt til dine venner i denne ultimative hyldest til fart, blæret stil og actionmættet racerkørsel.
Spil og underholdning
Du får alt det bedste inden for spil, tv, film, musik og sport på ét sted – så du behøver aldrig gå på kompromis. Skift på et øjeblik fra det ene til det andet, eller brug begge på samme tid, så du ikke går glip af noget. Og tal med familie og venner på Skype, mens du ser tv. 
Designet til fremtiden. 
Xbox One er designet til at starte forrest i feltet og bevare sit forspring. Vi har investeret omfattende ressourcer i sky-infrastrukturen, controller-designet, Kinect og Xbox SmartGlass, så spiludviklerne kan skabe suveræne nye spiloplevelser til dig. Og så der ikke er noget, der holder dig eller dine spil tilbage. 
Få din Xbox One i dag. 
Velkommen til en ny generation inden for spil og underholdning. Hvor spil flytter grænserne for realisme. Og tv'et adlyder alle dine kommandoer. Velkommen til det nye alt-i-et-system – Xbox One.

Generelt

Type Spilkonsol
Intern hukommelse 500 GB HDD
Medietype Blu-ray
CPU ( 8 kerner )

Spil controller

Type Xbox One trådløs controller - trådløs
Styring Højre udløser, Venstre udløser, Højre skulderknap, dobbelte analog sticks, A-knap, B-knap, D-pad, X-knap, Y-knap
Funktioner Vibrations-feedback

Videoudgang

TV forbindelse HDMI

Tilslutninger

Forbindelsestype HDMI-udgang ( 19-pin HDMI, type A )
3 x USB 3.0 ( 9-pins USB Type A )
HDMI-indgang ( 19-pin HDMI, type A )
Ethernet ( RJ-45 )
SPDIF-udgang ( TOS-tilslutning )

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse