Philips Avent Babyalarm SCD860/01 m/kamera, temperatur- og fugtighedsmåler

1.490 kr - 1.799 kr

Intelligent babyalarm, Kan styres fra App, Med kamera og vægbeslag

EAN: 8710103658610    Producentens varenr.: SCD860/01
     
Forhandler
Pris

Philips Avent Babyalarm SCD860/01 m/kamera, temperatur- og fugtighedsmåler

Den mest pålidelige intelligente skærm fra Philips. Med SafeConnect-teknologi. Den intelligente uGrow-babyalarm skifter automatisk mellem netværk og optimerer lyd og billedkvalitet for at opretholde en konstant forbindelse til din baby, selv når du bruger telefonen til andre ting.

SafeConnect-teknologi

Fungerer på tværs af alle netværk via den mest pålidelige forbindelse

Sikker og privat forbindelse

 

Understøtter op til 10 kameraer, og 3 personer kan se på dem samtidigt
Op til 720p HD dag- og nattesynskvalitet
Du kan nemt slukke for alle seere for at få et øjebliks privatliv
Baggrundslytning med begrænset batteriforbrug
Anvend blot QR-koden til at konfigurere og downloade app'en

Tilpasset til dine behov

 

Tilpas dine indstillinger til overvågning, som du vil have det
Overvågning og optagelse af luftfugtigheden og temperaturen i rummet
Et udvalg af vuggeviser til en rolig, tilfredsstillende søvn
Flerfarvet natlys, der beroliger barnet, mens det falder i søvn
Beroligende svarfunktion
Snapshot optager barnets særlige øjeblikke

Baggrundslytning og app

uGrow Smart-babyalarmen fungerer sammen med et program, der nemt downloades til din enhed og kombinerer overvågning med en række supportværktøjer, herunder omgivelsesregistrering og beroligende lyde. App'en overvåger konstant barnet, samtidig med at du får overblik og data, selv når du bruger din telefon til andre ting, og uden at dræne batteriet.

SafeConnect-teknologi

uGrow Smart-babyalarmen bruger SafeConnect-teknologi, som fungerer på tværs af netværk og automatisk tilpasser båndbredden, så du bevarer en højkvalitetsforbindelse til dit barn. Alarmen forsøger hele tiden at genoprette forbindelsen og giver dig besked, hvis forbindelsen ikke kan genoprettes, justerer automatisk lyd og billede til netværket, dræner ikke batteriet og fungerer, selv når du bruger din telefon til andre ting. Alarmen kræver internetforbindelse og er kompatibel med iOS7/Android 4.1 og nyere. Har alle de supportfunktioner, du forventer: Vuggeviser, natlys, luftfugtigheds-, temperaturovervågning og -optagelse.

Forbindelsen til babyalarmen er helt sikker og privat. Understøtter op til 10 kameraer, og 3 personer – herunder dig selv – kan holde øje samtidigt, uanset hvor du eller de befinder sig i verden.

Luftfugtighed og temperatur

uGrow Smart-babyalarmen har en indbygget sensor til overvågning og optagelse af luftfugtigheden, temperaturen og lydene i børneværelset. Derudover kan du også tilpasse luftfugtigheds-, temperatur- og lydgrænseværdier, der gør dig i stand til at skabe og opretholde det allerbedste, sunde sovemiljø. Dette er blot én af måderne, hvorpå uGrow Smart-babyalarmen giver flere data til et større indblik i barnets trivselsudvikling.

Synlighed dag og nat

Se og hør dit barn dag og nat. Den smarte babyalarm byder på op til 720p HD-synlighed dag og nat i den bedste kvalitet. Fuld farve om dagen og infrarød sort/hvid om natten.

Beroligende vuggeviser

Hjælp med at berolige barnet til at falde i søvn ved at afspille dit eget valg blandt en række beroligende vuggeviser. Tænd for dem med babyalarmen i børneværelset eller fjernbetjent via app'en på din smartenhed.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse