Braun ThermoScan øretermometer IRT6020

549 kr - 599 kr

Braun øretermometer med patenteret ThermoScan teknologi giver fuldstændigt nøjagtige målinger og er let og behageligt at bruge.

EAN: 4022167602091    Producentens varenr.: IRT6020NOEE
     
Forhandler
Pris

Braun ThermoScan 5 rummer patenteret teknologi, som garanterer den ultimative nøjagtighed, når du måler kropstemperatur.

Anbefalet af læger: Braun ThermoScan er bredt anvendt og anbefales af professionelle i sundhedssektoren.

Fordele: Braun ThermoScan måler den infrarøde varme fra trommehinden og det omkringliggende væv, som er tæt forbundet til blodforsyningen til temperaturkontrolcentret i hjernen. Således kan du via øret måle kropstemperaturen meget nøjagtigt.

Foropvarmet spids: En foropvarmet spids minimerer den nedkølingseffekt, som en sensor kan have på det område, hvor temperaturen bliver målt.. Denne patenterede teknologi sikrer derfor stor nøjagtighed og pålidelighed.

ExacTemp: ExacTemp vejledningssystem sikrer med et lys og et bip, at spidsen er i rette stilling til at måle temperaturen.

Brugbar til alle aldre: ThermoScan enheden forhindrer skader på trommehinden og kan bruges på personer i alle aldre.

Hurtig og nem at anvende: Få resultater på få sekunder. Termometeret registrerer den sidste temperaturmåling, så du kan spore temperaturforandringer.

Udskiftelige filtre: Anvend Braun ThermoScan øretermometer med et udskifteligt linsefilter, så hygiejnen er i top. Filtre kan købes som tilbehør.

Modelbetegnelse

Produkttype Termometer
Modelnavn Braun IRT6020

Generel

Display Ja
HukommelseJa
Lyd signalJa

Andet

Farve Hvid
Producentens Varekode IRT6020

EAN

EAN-kode4022167602091

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse