Philips AVENT 3-i-1 Dampsterilisator

494 kr - 519 kr

SCF284/02, Elektrisk

EAN: 8710103536581    Producentens varenr.: SCF284
     
Forhandler
Pris

Den nemmeste metode til sterilisering - Justérbar størrelse sparer plads i køkkenet
Vores nye elektriske dampsterilisator er designet til at gøre steriliseringen så nem som muligt. Med justérbar størrelse optager den mindre plads i køkkenet, og kurvene passer både til brede og smalle flaskehalse.
3-in-1-sterilisator
Takket være den justérbare størrelse passer denne 3-in-1-sterilisator perfekt til alle de ting, du ønsker er sterilisere, og den fylder mindre i køkkenet. 3-in-1-funktionaliteten sikrer: 1) Tilpasning til små størrelser til sterilisering af sutter 2) Tilpasning til mellemstørrelser til sterilisering af brystpumper, børnetallerkener, knive og gafler 3) Tilpasning til store størrelser til sterilisering af 6 flasker.
Passer til alle flasketyper
Sterilisatoren er designet til flasker med både bred og smal hals samt forskellige brystpumper og tilbehør. Dette giver dig frihed til at vælge de flasker og det tilbehør, der passer bedst til din baby og dig. Ved fuld kapacitet har sterilisatoren plads til seks 330 ml Philips AVENT-sutteflasker.
6 minutters cyklus og auto-sluk
Sutteflasker og tilbehør steriliseres på bare 6 minutter. Når steriliseringen er udført, slukker apparatet automatisk for ekstra sikkerhed og mindre energiforbrug.
Dræber 99,9 % af skadelige bakterier
Sterilisering beskytter din baby mod særligt skadelige bakterier, indtil immunsystemet er stærkt nok. Philips AVENT-sterilisatorer bruger samme metode som hospitalerne til dampsterilisering. Metoden er hurtig, nem og effektiv og uden brug af kemikalier. Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer, hvis låget ikke åbnes.
BPA-fri
Denne sterilisator er lavet af BPA-fri materialer.

Generelt

ProdukttypeFlaske sterilisator
Særlige egenskaberSteriliserer 6 flasker (330 ml) på kun 6 minutter, justerbar størrelse

Diverse

SikkerhedsegenskaberAutomatisk frakobling
Inkluderet tilbehør1 x tang

Kraft

Spænding220 V

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse