Sony SBH50 Black

504 kr

Smart helt enkelt

EAN: -    Producentens varenr.: 1271-2858
     
Forhandler
Pris

Autentisk lyd
Din musik lyder bedre end nogensinde før med disse Bluetooth-stereohøretelefoner. Bassen er dyb, og diskanten er ren og klar. En fantastisk gengivelse af musikken. Selv den person, du ringer til, vil nyde godt af den fremragende lyd. Den integrerede mikrofonteknologi er udviklet, så den kan opfange det bredeste frekvensområde af den menneskelige stemme. Samtidig holdes baggrundsstøjen på et minimum.
One-touch-parring (NFC)
Slut med bøvlede kabler. En enkelt berøring mellem din smartphone og dit trådløse headset* er alt, hvad der skal til for at parre enhederne*. Hvis forbindelsen mellem enhederne afbrydes, skal de blot berøre hinanden igen for at genoprette forbindelsen. NFC er den rene magi.
*Bemærk! Smartphonen skal have NFC. Hvis den ikke har det, anvendes almindelig Bluetooth-parring.
Et smart trådløst headset
Brug appudvidelser fra Google Play til at gennemse din opkaldslog og læse tekstbeskeder og meddelelser i et letlæseligt OLED-display. Behold din telefon i lommen eller tasken. Det er nemt og bekvemt. Du kan nyde liveunderholdning på farten med den indbyggede FM-radio uden at bruge af telefonbatteriet.
Underholdning
Få mest muligt ud af dine mediefiler. Hør soundtracket fra filmen i en fantastisk gengivelse. Få billederne vist på din bærbare computer, din tablet eller din smartphone. Få hele oplevelsen med Bluetooth-stereoheadset SBH50.
Kompatibelt med de fleste. Multipoint
Du kan bruge Bluetooth-stereoheadset SBH50 sammen med alle enheder, der understøtter standard Bluetooth-lydstreaming fra de mest populære bærbare computere, smartphones og tablets. Dette trådløse headset kan også tilsluttes to smartphones eller andre enheder på samme tid.

Overskrift

ProducentSony Mobile Communications

Information om høretelefonen

Type høretelefonIn-Ear
Frekvensomfang min.20 Hz
Frekvensomfang maks.20000 Hz
Sound output modeStereo
Noise CancelingNej

Information om mikrofonen

MikrofonJa
Noise CancelingNej

Andre oplysninger

Tilpasset til træningNej
TilslutningBluetooth
FjernbetjeningJa
TrådløsJa
FarveSort
Bluetooth3.0
NFCJa

Batteri

Driftstid (op til)8 time(r)
Standbytid (op til)400 time(r)

Service & Support

Garanti1 år

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse