JABRA Solemate Bluetooth højtaler black

499 kr

Kraftig lyd med 3 højtalere, Op til 8 timers spilletid, Speakerphone kompatibel

EAN: -    Producentens varenr.: 385409
     
Forhandler
Pris

Du kan tage Solemate med hvor som helst - det holdbare design er støv- og vandafvisende, og gummikanten sikrer mod slag.

Solemate har god og kraftig lyd med 3 højtalere, op til 8 timers spilletid og så du udføre og besvare opkald via højttaleren.

Specifikationer:

Tilslutning: 3,5 mm minijack, Bluetooth 3.0 og NFC Mål: 172 x 64 x 70 mm Vægt: 610 g Øvrigt: Speakerphone. Inkl. holdbar lydpose til ekstra beskyttelse udendørs.

Bærbar størrelse. Stor lyd Den bærbare, trådløse højttaler med solid Dolby® Digital Plus-lyd*, der kan anvendes uafhængigt af sted, så du kan dele din musik. Alt, du skal gøre, er at medbringe din musik og Solemate klarer resten.

Klar til brug Smid den i tasken, kast den til dine venner og tag den med for at holde festen i gang. Du kan virkelig tage Solemate med overalt. Dets holdbare design er støv- og vandafvisende og den grove gummioverflade kan holde til stød og slag undervejs.

Skru op for lyden Lad dig ikke narre af udseendet – denne lille højttaler kan spille højt. Den indeholder en kraftig subwoofer og speciel bas til fænomenalt lave toner og dobbelt diskant til de helt høje. Solemate lyder godt på alle niveauer, så bare skru op.

Gode forbindelser Du kan parre den trådløst via Bluetooth eller på et øjeblik med NFC**. Solemate fungerer også med et 3,5 mm audiokabel eller USB-kabel. Solemate afspiller trådløst op til 10 m væk, så du kan kaste dig ud som DJ til festen fra den anden ende af lokalet.

Byd velkommen til den ultimative underholdningsenhed. Solemate stopper ikke ved musikken. Tag dine samtaler eller videochats til et nyt niveau med Solemate som din egen personlige speakerphone, eller benyt Solemate til at omdanne din computer eller tablet til en bærbar biograf, et stereoanlæg eller en arkade.

Diverse

FarveSort
Produktets farveSort

Højttalersystem

ForstærkningstypeAktiv
ForbindelsesteknologiKabling, Trådløs

Lydsystem

TypeHøjttaler

Mål og vægt

Højde7 cm
Dybde6,40 cm
Bredde17,20 cm
Vægt610 g

Overskrift

ProduktlinjeJabra Solemate
MærkeJabra
FabrikantJABRA
Antal pakker1

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse