Jabra REVO Stereo Wireless over-ear headset Sort

1.999 kr

Hovedtelefoner, Dolby Digital Plus lyd, Aluminiums-design

EAN: 5707055029646    Producentens varenr.: -
     

Stadig tilsluttet med stikket trukket ud

Oplev en total trådløs frihed med maksimal Dolby® lyd. Den nye Jabra Revo Wireless kombinerer problemfrit ultimativ lydkvalitet og holdbarhed med det seneste inden for design.

 

Komplet trådløs frihed

Ingen ledninger betyder ikke et kompromis med lydkvaliteten. Med Revo Wireless headset betyder det bevægelsesfrihed og stor lyd, der ikke misser en tone. Berøringskontrollen lader dig let afspille, springe numre over eller pause musikken og samtidig håndtere opkald. Hør og bliv hørt med tydelige opkald, tryk for at parre med NFC og hold musikken kørende med lang afspilningstid.

 

Stor lyd

Vi er gået sammen med Dolby® for at kunne give dig kraftig, mobil lyd med Dolby Digital Plus. Med Jabras eksklusive Sound App giver Dolby Digital Plus rig og komplet lyd, der sætter gang i din enhed og tilføjer ekstra dybde og dimension til din musik.

Ultimativ holdbarhed. Revo Wireless er designet til brug og misbrug og solidt fremstillet med en aluminiumramme, stålhængsler og stødsikker hovedbøjle til ekstrem fleksibilitet. Testet til det yderste for bøjning, fold og fald for at sikre, det kan holde til livets udfordringer.

 

Bekvemt og nemt at bruge

Kraftigt indre og blødt ydre - Revo Wireless headset er super behageligt med polstret hovedbøjle og ørepuder i memoryskum. Det kan foldes sammen til opbevaring, og så det hurtigt kan tages med, og så kommer det med aftagelig ledning og praktisk USB-opladning.

 

Traile

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse