Jabra Chill

184 kr

Kablet headset, Fantastisk lydkvalitet

EAN: -    Producentens varenr.: 100-55210000-60
     

Jabra CHILL er vores nye stereo headset, der leverer fantastisk lydkvalitet, uanset om det er musik eller samtaler, når du er på farten. CHILL er designet til brug hvor som helst og når som helst. Det har Jabras unikke bløde og fleksible Ultimate-fit Eargels™, som tilpasser sig konturerne i dine ører og sidder fast og føles behagelige.

Jabra CHILL er en del af Jabras nye sortiment af stereo headsets med ledning, som består af tre unikke headsets til brugere på farten, musikelskere og sportsfolk. Vores mål er at give kunderne uforlignelig værdi ved at tilbyde den ultimative balance mellem lyd, komfort og design i hver kategori.

Hvert headset har øretelefoner, der er ergonomisk designet til at følge konturerne i øret. De ser smarte ud, er behagelige at have på og sidder godt fast i dine ører. Lydkvaliteten er afgørende i dette sortiment, og Jabra produkterne tilbyder stereomusik i topkvalitet samt samtaler, der går klart og tydeligt igennem.

Vores portefølje omfatter unified betjening, der giver brugerne mulighed for nemt at slå musikken fra og besvare opkald via mikrofonen**. Vores headsets har alle et 3,5 mm guldbelagt stik, der er ideelt til transmission af musik i topkvalitet og et perfekt supplement til din smartphone (f.eks. iPhone, Blackberry), MP3-afspiller eller computer.

Smart design kombineret med komfort og fantastisk lydkvalitet
STEREO headset til musik og tale
Unik pasform med ergonomisk designede hovedtelefoner til hvert øre
Behagelig at have på med Ultimate-fit Eargels™
Ledningslængde: 900 mm
4-pol guldbelagt 3,5 mm stik
Unified betjening på mikrofonen: besvar/afslut samtale, afbryd musik

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse