Garmin Jonathan Adler - The Manhatten Bundle (Vivofit 2 + 2 armbånd)

900 kr

Aktivitetstracker, Vibrerer når det er tid til at bevæge sig, Viser skridt, kalorier, distance og klokkeslæt, 2 design armbånd medfølger!

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Garmin Jonathan Adler - The Manhatten Bundle.  (Vivofit 2 + 2 armbånd)

Få bånd i forskellige farver og mønstrer når du køber denne Vivofit 2.

ere end 1 års batterilevetid

Minder dig om, hvornår det er "tid til at bevæge sig" med aktivitetsindikator og lydalarmer

Lærer dit aktivitetsniveau at kende og giver dig et personligt tilpasset dagligt mål

Viser skridt, kalorier, distance og klokkeslæt på et baggrundsbelyst display og registrerer søvn

Gem, planlæg og del dine fremskridt på Garmin Connect™

Hvert et skridt tæller med vívofit 2. Den eneste aktivitetstracker med 1 års batterilevetid og baggrundsbelyst display. vívofit 2 minder dig om, hvornår det er "tid til at bevæge sig" og holder dig aktiv hele dagen ved hjælp af aktivitetsindikator og lydalarmer.

Viser klokkeslæt og "tid til at bevæge sig"

Forskning viser, at længere perioder med inaktivitet som f.eks. at sidde ved et skrivebord, reducerer kroppens produktion af fedtforbrændende enzymer. Du kan imødegå dette ved med jævne mellemrum at gå korte ture hele dagen igennem. Og hvis du glemmer tiden og ikke får bevæget dig, registrerer vívofit 2 det. En rød aktivitetsindikator vises på displayet, og en diskret alarm lyder efter en times inaktivitet. Aktivitetsindikatoren øges hvert 15. minut, indtil du nulstiller den ved at gå i et par minutter. Vil du ikke forstyrres af en biplyd hver time? Konfigurer din kompatible mobilenhed til at vibrere som tegn til, at du skal bevæge dig.

24/7

vívofit 2 følger dine fremskridt hele døgnet alle ugens dage og viser skridt, kalorier, distance og klokkeslæt på det letaflæselige baggrundsbelyste display. Indstil søvntilstand, når du går i seng, så registrerer vívofit 2 din hvile. På Garmin Connect kan du se det samlede antal timers søvn samt perioder med bevægelse og fredfyldt søvn. vívofit 2 er vandtæt¹, så du kan gå i brusebad eller blive gennemblødt af regn uden problemer. Og takket være batterilevetiden på 1 år kan du bære den på håndleddet døgnet rundt. Remmen er blød og fleksibel og har et spænde med kvart drejning, som fastgør den til håndleddet. Ekstra remme i forskellige farver giver dig mulighed for at tilpasse vívofit 2 til din personlige stil.

Personligt tilpasset dagligt mål

vívofit 2 lærer dit aktuelle aktivitetsniveau at kende og angiver derefter et opnåeligt dagligt mål. Når du når dine milepæle, vil vívofit 2 justere dine mål for den næste dag og gradvist hjælpe dig til en endnu sundere livsstil. På Garmin Connect, vores gratis online-træningsfællesskab, kan du opnå virtuelle medaljer og få vist dine fremskridt.

Hold dig i gang

Når du er parat til at tage de næste skridt mod en endnu sundere livsstil, har vívofit 2 flere funktioner, som kan holde dig motiveret. Brug stopursfunktionen til at registrere aktiviteter med tidtagning, f.eks. en gå- eller løbetur, som kan gemmes og sendes til Garmin Connect. Du kan også parre din vívofit 2 med en pulsmåler² under træningsaktiviteter OBS! kræver pulsmåler, købes seperat., f.eks. en løbetur eller en session i træningscenteret, for at registrere dine puls- og zonedata (Pulsbælte medfølger ikke!) og få mere nøjagtige oplysninger om forbrændte kalorier. For at registrere dit kalorieforbrug mere detaljeret kan du oprette en konto på MyFitnessPal og linke den til din Garmin Connect-konto. Dette giver dig mulighed for at sammenligne dit kalorieindtag med dit samlede antal forbrændte kalorier, som vívofit 2 registrerer dagen igennem.

Få forbindelse

Dagen igennem synkroniseres vívofit 2 automatisk med Garmin Connect, hvor du kan få et komplet overblik over dine fremskridt, tilmelde dig online-udfordringer og opnå virtuelle medaljer, som giver ekstra motivation. Det er nemt at komme i gang. Når du har konfigureret vívofit 2 kan du få adgang til vores gratis online-træningsfællesskab fra din computer eller på din kompatible mobile enhed³ med app'en Garmin Connect™ Mobile.

1Vandtæthedsklasse: 5 ATM (ned til 50 meter).

2 Medfølger til  HRM-modeller, sælges separat.

3Se Garmin.com/BLE for en liste over kompatible telefoner.

KalorietællerJa
Virtuel partnerJa
VibratoralarmJa
VandtætJa
Trådløs dataoverførselJa

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse