Garmin Forerunner 10 Violet/white

649 kr

Kalorietæller, Velegnet til løb, Nem at bruge

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Elegant og enkel GPS, der fanger hver kilometer

Registrerer distance, tempo og kalorier

Start løbeturen med et tryk på en knap

Identificerer personlige rekorder

Virtual Pacer™ sammenligner det aktuelle tempo med målet

Planlæg, gennemgå og del løb på Garmin Connect™

 

Hver km tæller. Registrer hver enkelt med det nye Forerunner 10, Garmin's enkleste GPS-løbeur. Uret registrerer, nøjagtig hvor langt og hvor hurtigt du løber, samt dine kalorier. Det holder dig også motiveret ved at identificere personlige rekorder og sammenligner det aktuelle tempo med målet via sin Virtual Pacer™-funktion. Når din løbetur er fuldført, kan du overføre den til Garmin Connect™-webstedet for at se turen på en kort, få flere detaljer om hver km og dele den med dine venner - alt sammen gratis. Dagens løb er morgendagens motivation.

Klar til at løbe

Forerunner 10 er nem at bruge. Du kan starte din løbetur med et tryk på en knap. Mens du løber, kan du tydeligt se din tid og distance på én skærm og kalorier og tempo på en anden. Du kan også tilpasse indstillingerne til at vise tempo og distance på den samme skærm.

Perfekt pasform

Det er vores letteste og mest komfortable ur hidtil, og det fås i sporty grøn, pink eller sort med røde detaljer. Den sorte og røde model har en lidt større urskive og en bredere håndledsrem. Alle modeller kan bæres som et almindeligt ur, så din løbepartner er altid ved hånden.

Motiverende feedback

Mens du løber, giver Forerunner 10 dig automatisk besked, når du fuldfører en km, med et venligt bip og en skærm, der blinker din tid for den pågældende km. Når du har fuldført din løbetur og gemmer den, får du vist en oversigt over, hvordan du klarede dig, herunder din samlede tid, distance, gennemsnitstempo og kalorier. Uret giver dig endda besked, når du opnår en personlig rekord, f.eks. din hurtigste mil eller din længste løbetur til dato.

Træningsværktøjer

Til løbere, som vil have lidt mere, har Forerunner 10 et par enkle træningsfunktioner, f.eks. Virtual Pacer™, der sammenligner dit aktuelle løbetempo med dit mål. Uret har også en løb/gang-funktion, som er nyttig, hvis du netop er startet på din løbeplan, herunder gåpauser.

Gem og del

Med en nem tilslutning til din Mac eller pc, kan du overføre dine løbeture til Garmin Connect™ for at få vist din løbetur på et kort, få flere detaljer om hver km og dele den med dine venner - alt sammen gratis. Du bliver endnu mere motiveret, når du ser dine kilometer lagt sammen i Garmin Connect, og du kan gå tilbage og se, hvordan du har opnået forbedringer i forhold til sidste uge, måned eller år.

KalorietællerJa
VibratoralarmJa
Overførsel af rutedata til PCJa
Vægt36 gram
Velegnet til løbJa

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse