Siemens Gigaset Trådløs Telefon

549 kr

Det let anvendelige Gigaset E500 er en intuitiv telefon udviklet til optimal opkaldskomfort. Store taster på det oplyste tastatur garanterer enkel betjening. Strålingsfri funktion ECO Mode Plus slukker for senderen, når telefonen er i standby.

EAN: 4250366816999    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

De store taster med mellemrum imellem på Gigaset E500’s oplyste tastatur gør det meget enklere at ringe venner og familie op. Display med stor skriftstørrelse, der giver optimal læsbarhed. Fire hurtigvalgstaster på håndsættet giver hurtig og praktisk adgang til de numre, du bruger mest.

Takket være den forbedrede akustik lyder opkald bedre på Gigaset E500. Kompatibilitet med høreapparater betyder, at alle uden undtagelse kan nyde glæden ved at tale i telefon. Endvidere kan du med håndsættets sidetast til nem regulering af lydstyrken let skrue op eller ned for lyden.
Fremragende HSP-lydkvalitet får alle dine opkald til at lyde endnu bedre. Ved blot at trykke på en enkelt knap kan du ringe håndfrit, hvilket giver dig større bevægelsesfrihed, når du snakker.

Nummerviseren2 fortæller dig nøjagtigt, hvem der ringer ved blot at kigge på Gigaset E500’s display, hvor navn og nummer på den person der ringer vises med en stor skriftstørrelse. Du kan lagre op til 150 kontakter i telefonbogen og have alle dine vigtige numre lige ved hånden. Denne intuitive telefon har endvidere en lang taletid på op til 20 timer og en lang standbytid på op til 300 timer, så du ganske enkelt kan læne dig tilbage, slappe af og nyde gode samtaler.

Modelbetegnelse

ProdukttypeTrådløs telefon
Modelnavn Gigaset E500

Generelle specifikationer

Placering Bord og Væg
Farve display Nej
Baggrundsbelysning Ja
Baggrundsbelysning keyboardJa
Vis nummer funktionJa
Vis nummer hukommelse 20
TelefonsvarerNej
Antal ringetoner 6
Headsæt funktionJa
Genkald Ja
Genopkald Nej
Telefonbog Ja
Navne i telefonbog (stk) 150
Alpha-numerisk Ja
Tastaturlås Ja
Rækkevidde, indedørs (m)50
Rækkevidde, udendørs (m)300
Antal håndsæt medfølger 1
Maks. antal håndsæt4
Intercom Ja
Babysitter funktion Nej
HøjttalerJa

Andet

Justerbar ringevolume Ja
Justerbare ringetoner Ja
Taletid op til (timer) 20,00
Standby op til (timer) 240,00

EAN

EAN-kode4250366816999

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse