Gigaset E630

758 kr - 952 kr

Designet til krævende hverdagssituationer

EAN: 4250366833453    Producentens varenr.: S30852-H2503-R201
     
Forhandler
Pris

Hvis du har et værksted eller et hjem med små børn, kan du håndtere et krævende miljø. Det kan desuden den trådløse telefon Gigaset E630. Når du er omgivet af værktøj og udstyr eller børn, hører udfordringer og afbrydelser til hverdagen. Derfor er denne robuste trådløse telefon spildsikker og resistent over for støv og stød.
Komfortabel og praktisk håndtering
Vibration og lyssignal ved indkommende opkald gør, at du altid ser og hører de indkommende opkald, selv i støjende miljøer. Den komfortable håndenhed gør opkaldet til en fornøjelse, og den har en knap på siden for hurtig og nem lydkontrol. Denne hjemmetelefon har suveræn lydkvalitet. Og hvis du misser et opkald, holder en beskedknap dig opdateret.
Pakket med praktiske indstillinger
Du kan nemt tilpasse telefonens profil til højlydte eller stille omgivelser. Nem modtagelse af opkald lader dig svare i telefonen, selvom dine hænder er beskidte eller klistrede. Problemfri navigation takket være de tydelige menuer, et oplyst tastatur og et TFT farvedisplay gør det nemt at bladre i kontaktlisten, som effektivt gemmer op til 150 kontakter.
Eco DECT: strålingsfri
Energieffektiv strømforsyning betyder, at Gigaset E630 er skånsom over for miljøet – og for din pung. Som alle trådløse telefoner fra Gigaset reducerer den i skiftende grad sendingseffekten, som overføres fra håndenheden til basisstationen afhængig af afstanden mellem dem. Du kan desuden nemt reducere sendingseffekten for Gigaset E630s basisstation med 80% ved at vælge ECO Mode. Strålingsfri ECO Mode Plus slukker desuden for sendingseffekten, når telefonen er i standby.
Hold opkaldet kørende
Hold opkaldet kørende, mens du laver andre ting – også når du har hænderne fulde. Avanceret højtaler betyder, at du altid kan få dit arbejde udført. Med en taletid på op til 14 timer vil Gigaset E630 ikke skuffe dig. Og med en standbytid på op til 300 timer kan håndenheden blive ved med at ligge ved siden af dig, mens du udfører dine opgaver.

Overskrift

ProducentGigaset Communications
Antal pakker1
ModelE630
MærkeGigaset
ProduktserieGigaset

Dimensioner & vægt (holder)

Dybde4.7 cm
Højde11.7 cm
Bredde11.5 cm

Dimensioner & vægt (håndsæt)

Dybde3 cm
Højde15.4 cm
Bredde5.2 cm

Display

Colour Depth16-bit (65000 colours)
Display Resolution128 x 160 pixels
Skærm / TypeLCD-skærm

General

Product TypeCordless phone

Batteri

ModelAAA
Standby-tidOp til 300 timer
TaletidOp til 840 min.

Battery

Battery technologyRechargeable

Farve

FarveSort
Produktets farveSort

Included accessories

Included AccessoriesPower adapter

Overensstemmelsesstandarder

Kompatibel standardPlug and Play

Phone

Phone Features / Additional FeaturesSplash resistant, shock resistant, Babyphone (room monitoring), vibration alert, dust resistant, ECO DECT

Colour

General / Body ColourBlack

Service & Support

Service & Support2 års garanti
Service & Support DetailsLimited warranty - 2 years

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse