Gigaset DA710

358 kr

Trådtelefon med højttaler og telefonbog til hjemmet og kontoret

EAN: -    Producentens varenr.: S30350S213R201
     
Forhandler
Pris

Denne bekvemme bordtelefon gør opkald til en fornøjelse, både i hjememt og på kontoret.
100 telefonbogposter
Alfanumerisk display
8 genvejstaster med 2 lag
Headset jackstik
Foretag og modtag opkald med lethed. Der er plads til op til 100 kontakter i telefonbogen, hvilket giver dig god mulighed for at lagre alle dine kontakter. De 8 genvejstaster til 16 numre gør, at du kan ringe til flere med blot et tryk. Gigaset DA710 er pefekt både i hjemmet og på kontoret.
Det numeriske display kan indstilles til den mest behagelige vinkel for dig, og du kan kontrollere tid, dato og samtaletid når som helst. For endnu mere fleksibele opkald, kan du enten bruge højttalerfunktionen eller tilslutte et RJ9-headset via headset-udtaget.
Du kan vælge mellem 16 melodier og 4 volumener, som gør dig opmærksom på indgående opkald. Du kan naturligvis altid slukke for ringetonen, når du ikke ønsker at blive generet, og når der gjort opmærksom på indkommende opkald via den visuelle opkaldsindikator. En anden feature er VIP-opkaldsdisplayet, som giver dig mulighed for at indstille visse kontakter, som VIP og tildele unikke ringetoner og visuelle indikatorer. Du kan også programmere Gigaset DA710, så den kun ringer ved VIP opkald.
Behov for at få fat i en nyligt kaldt kontakt? Brug callback funktion til at komme i kontakt med op til fem af dine senest kaldte numre. Hvis du har brug for at gå længere tilbage, gemmer telefonen også en liste over de sidste 50 opkald. Blokeringsfunktionen kan blokere visse udgående opkald, såsom dyre betalingsnumre.
Alsidig men ligetil
Fire-vejs navigations knap gør det meget nemt at navigere gennem Gigaset DA710's menu. Installation og opsætning er også hurtigt og nemt. PABX- og PSTN-kompatibilitet giver dig mulighed for enten at tilslutte direkte til det lokale netværk eller bruge den som en del af et internt netværk med telefoner i hjemmet eller på kontoret. Gigaset DA710 kan monteres på væggen, så du kan installere den hvor som helst, og strømforsyningen leveres via telefonkabel.
Med Gigaset DA710 kan du undgå at den der ringer, kan høre hvad du siger, ved at trykke på mute-knappen. Du kan også vælge en melodi, som de kan lytte til. Gigaset DA710 er kompatibel med høreapparater, så mennesker med høretab ikke glip af et eneste decibel.
Den elektroniske tastelås forhindrer uautoriseret opkald. I en nødsituation kan alarmfunktionen gøre, at for eksempel, et barn kan ringe, selvom telefonen er låst. Programér et valgfrit nummer, der gør det nemt at få kontakt til dig i en nødsituation. Gigaset DA710 er et ideelt valghvis du ønsker en alsidig, brugervenlig, trådtelefon med højttaler, både på kontoret og i hjemmet.

Telefon

Håndfri tilslutningJa
VægmonterbarJa

Funktioner

NummervisningJa
Polyfoniske tonerJa

Generel information

Dimensioner (H x B x D)62 mm x 221 mm x 202 mm
Garantiservice2 år

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse