Gigaset A120 Duo

279 kr - 354 kr

Det praktiske valg

EAN: 4250366829708    Producentens varenr.: L36852-H2401-R202
     
Forhandler
Pris

Den prisbillige telefon, med et ekstra håndsæt, der lever op til dine krav - slet og ret.
Oplev den trådløse og pålidelige basistelefon, med et ekstra håndsæt: Gigaset A120 DUO. Med et ekstra håndsæt opnår du bred taledækning inden for din husstand. Håndsættene har brugervenlige berøringsfølsome tastaturer der gør opkald ubesværede og det er ligeledes nemt at læse deres skærme da de er oplyste og grafisk anlagt. Du kan begynde at bruge Gigaset A120 DUO direkte ud af æsken. Plug & play opsætning betyder at håndsættene på forhånd er registreret til basen. Alt du skal gøre er at sætte stikket i og begynde at nyde fordelene ved dette enkle apparat. Eco Mode Plus uden stråling1 betyder, at Gigaset A120 DUO er et energibesparende, miljøvenligt telefonivalg.
Nemt at bruge
Gigaset A120 DUO er den perfekte løsning for dem der har brug for en basistelefon til en overkommelig pris. Med et ekstra medfølgende håndsæt, omfatter denne enhed alle de væsentlige ting i en kompakt, brugervenlig pakke. Det er ubesværet at foretage opkald og navigere i menuen, takket være det berøringsfølsome tastatur og den oplyste, grafisk skærm. Plug & play opsætning giver dig mulighed for at begynde at ringe, så snart du bringer Gigaset A120 DUO hjem. Efter at du begynder behøver du aldrig at bekymre dig om at telefonen går ned, idet den tilbyder en lang taletid på op til 18 timer og en lang standbytid på op til 200 timer.
Praktiske oplysninger
For at gøre dine daglige opkald mere effektive, lagrer Gigaset A120 DUO praktiske oplysninger. Den registrerer de sidste 25 ubesvarede og indgående numre, samt de sidste 10 numre du har indtastet så du hurtigt kan ringe dem tilbage og ringe til dem igen. Du kan gemme numrene på op til 50 kontaktpersoner i telefonbogen på Gigaset A120 DUO, så du på sekunder kan komme i kontakt med venner og familie.
Nyttige værktøjer
Øjeblikkelig adgang til de oplysninger du har brug for igennem dagen på Gigaset A120 DUO. Den giver dig datoen og opkaldets varighed, og med alarmfunktionen kan du programmere en pålidelig påmindelse, når du har brug for en. Gigaset A120 DUO har også en opkalds-id-funktion der holder dig informeret om hvem der prøver at ringe til dig.
ECO DECT: Energibesparende og strålingsfri11
Den energibesparende strømforsyning til Gigaset A120 DUO bruger mindre elektricitet3, så den er mere miljøvenlig og bedre for pengepungen. Som alle trådløse Gigaset telefoner reducerer den sendeeffekten variabelt fra håndsæt til base station afhængig af afstanden mellem dem. Hvis du vælger den strålingsfri4 funktion ECO Mode Plus slukkes der desuden for senderen, når telefonen er i standby.
Gigaset A120 DUO er den trådløse telefon, med et ekstra håndsæt, der dækker alle dine opkaldsbehov.

Telefon

Trådløs standardDECT
GAP-standardJa
Inkluderede håndsæt2 stk
Understøttede telefoner4 stk
Indendørs rækkevidde50 m
Udendørs rækkevidde300 m
FarveskærmNej
Baggrundsbelyste tangenterNej
VægmonterbarJa

Funktioner

Intercom-funktionJa
HøjtalertelefonNej
SMSNej
Viderestille opkaldJa
KalenderNej
AlarmJa

Generel information

Dimensioner (H x B x D)151 mm x 47 mm x 31 mm
Standby, up to200 timer
Taletid10 timer
Garantiservice2 år

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse