Braun Face SE80-M Bonus Edition til kombineret hud - Pakke med 4 børster

259 kr

Bonus edition, Inkl. 4 børstehoveder

EAN: 4210201124375    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Braun Face 80-m Bonus Edition til kombineret hud – Pakke med 4 børster 

Oplev et sæt børster til forskellige hudtyper og behov 

Braun Face Bonus edition indeholder 4 forskellige børster, så du kan tilpasse din renseoplevelse til din huds specifikke behov. Normal børsten: fjerner makeup og urenheder op til 6 gange bedre end rengøring med hænderne.*Til daglig brug. Extra Sensitive børsten: Giver en ekstra nænsom renseoplevelse på sart, tør og følsom hud. Til daglig brug. Exfoliation børsten: Den fejer nænsomt, men effektivt, døde hudceller væk, så huden er synligt ren. Til brug en gang om ugen. Beauty Sponge makeup-svamp: Hjælper med at massere creme eller serum ind i huden og fordeler makeup ensartet på huden. Til daglig brug. * på oliebaserede foundations, som er svære at fjerne.

Braun Face Bonus Edition indeholder 4 forskellige børster, der dækker alle hudens behov og giver en komplet og grundig hudplejerutine.
En Normal-børste, en Extra Sensitive-børste, en Exfoliation-børste og en Beauty Sponge medfølger.
Specielt designet til at blive brugt sammen med Braun Face-børsten, Brauns bedste ansigtsrensebørste.
Udskift børsterne hver 3. måned, så opnår du den optimale funktion og hygiejne.

Leder du efter en elektrisk ansigtsrensebørste og langvarig hårfjerning af ansigtshår, skal du købe Braun Face: Verdens første ansigtsepilator og rensebørste i ét apparat. 

Tips og Råd

Brug rensebørsterne (Normal eller Extra Sensitive) sammen med varmt vand, efter du har fugtet huden og børstehovedet. Du styrer børsten med et blidt tryk og cirkelbevægelser i ca. 1 minut på T-zone og kinder hver dag og får en hud med mere glød. Brug eksfolieringsbørsten en gang om ugen for en grundigere rensning af porerne med din foretrukne serum. Brug en Beauty Sponge makeup-svamp på dit ansigt, der skal være tørt og rent (når du har brugt Normal eller Exfoliation eller Extra Sensitive børsten). Kom creme eller foundation enten direkte på huden eller på børsten og styr børsten med et blidt tryk og cirkelbevægelser i ca. 1 minut, så du får en ensartet påføring i hele ansigtet. 

Nøglespecifikationer

4 forskellige børster
Dækker alle hudens behov
En komplet og grundig hudplejerutine

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse