Philips Lumea IPL hårfjerningssystem SC1991/00

1.439 kr - 1.597 kr

Philips Lumea IPL hårfjerningssystem forhindrer genvækst af uønsket hårvækst på kroppen. Brugsområde: 4cm2

EAN: 8710103648598    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

IPL-teknologi: Philips Lumea bruger en innovativ lysbaseret teknologi, IPL (Intense Pulsed Light), som er baseret på samme teknologi som ofte bliver anvendt i professionelle skønhedssaloner. Philips har tilpasset denne teknologi, så at du har en sikker og effektiv måde at benytte den, i dit eget hjem. Philips samarbejdede tæt med ledende hudspecialister for at udvikle dette banebrydende hårfjerningssystem. I over 10 år er der foretaget omfattende forbrugerundersøgelser med over 2000 kvinder.

Effektiv hårfjerning: Philips har udført flere kliniske studier som har vist betydelig hår reduktion, efter så lidt som blot 4 behandlinger, hver anden uge. For at opretholde den glatte hud, gentager du behandlingen ved behov. Behandlingsfrekvensen vil variere fra person til person. 

Passer til diverse hår- og hudtyper: Philips Lumea fungerer effektivt på naturligt mørkeblond, brunt, og sort hår. I stil med andre lysbaserede behandlinger, vil Philips Lumea ikke være specielt effektiv på rødt, lyseblondt eller hvidt/gråt hår. Philips Lumea vil heller ikke have effekt på mørke hudtyper.

Fem lysindstillinger: Enheden har fem justerbare lysindstillinger, som sørger for en effektiv blanding. Ved korrekt brug, er dette en effektiv, sikker, og nænsom måde at fjerne uønsket hårvækst på.


Brugsområder: Produktet egner sig til at fjerne hår på flere kropsdele så som ben, armhule, bikinilinje, maven, og armene. Ikke egnet til at fjerne ansigtshår.


Ingen erstatsningsdele: Apparatet har ingen erstatningsdele, lamper, eller gel, som betyder der ikke er nogen skjulte omkostninger.

Philips Grønne logo: Philips’ grønne produkter kan reducere udgifter, energiforbrug, og CO2-udslip. Hvordan gør de så det? De tilbyder en betydelig miljøforbedring på et eller flere af de grønne nøgleområder hos Philips – energieffektivitet, emballage, farlige stoffer, vægt, recirkulering og kassering, og livstidspålidelighed. 

Inkluderet: 
-       Etui

- Adapter 24V / 1500 mA

Modelbetegnelse

Produkttype Hårfjerner (lys)
Modelnavn Philips Lumea SC1991/00
Produktserie Lumea
Farve Hvid

Funktioner

Antal hastigheder 5
Opladelig Nej
Extra sensitiv and gentle Ja
Barbering i badNej
Kan rengøres med vandNej
Produkt ID SC1991/00

EAN

EAN-kode8710103648598

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse