Braun Silk-Epil 9 Wet & Dry ledningsfri epilator SE9561W&D

799 kr - 820 kr

Epilator, Opladelig, Vaskbar, Hvid

EAN: 4210201109051    Producentens varenr.: 4210201109051
     
Forhandler
Pris

Braun Silk-épil 9 9-561 Wet & Dry ledningsfri epilator med 6 tilbehørsdele inklusive barberhoved og trimmerhætte 

Silk-épil 9 Wet & Dry epilator – den hurtigste og mest præcise epilering.*

Braun introducerer Silk-épil 9, den nye standard for fremragende epilering med et bredt epilatorhoved, der giver hurtigere resultater, og den banebrydende MicroGrip-pincetteknologi. Med et 40 % bredere hoved* dækker den nye Silk-épil 9 større områder og fjerner mere hår i ét tag, så man får en hurtigere epilering. Med MicroGrip-pincetteknologien introduceres Brauns mest innovative pincetter med en forbedret geometri, som øger tilføringen og plukningen og nænsomt fjerner flere hår i ét tag. Kombinationen af disse to funktioner resulterer i hurtigere hårfjerning selv af de korteste hår (0,5 mm), som voks ikke fanger. Giver op til 4 ugers glat hud. Ledningsfri våd og tør brug giver dig mulighed for at bruge den i kar- eller brusebadet for en nænsommere epilering. Ved regelmæssig brug er epilering så godt som smertefri.

Det 40 % bredere epilatorhoved fjerner flere hår i ét tag* og giver dig op til 4 ugers glat hud.
Brauns mest innovative MicroGrip-pincetteknologi fjerner med præcision selv de korteste hår, som voks ikke kan fange.
Ledningsfri våd og tør brug – så godt som smertefri ved regelmæssig brug.
Leveres med 6 tilbehørsdele inklusive et barberhoved, en trimmerhætte, en højfrekvent massagehætte, en hudkontakthætte, en ansigtshætte og en opladningsholder, så du altid har et opladet apparat.

*sammenlignet med andre epilatorer fra Braun 

 

Sikkerhedsadvarelse:

Af hygiejniske grunde bør du ikke dele dette apparat med andre. Apparatet er forsynet med en specialledning med integreret strømforsyning og ekstra lav spænding for større sikkerhed. Ingen dele må udskiftes eller manipuleres. I modsat fald risikerer man at få elektrisk stød. Dette apparat kan anvendes i badet eller brusebadet. Af sikkerhedsmæssige grunde må det kun anvendes ledningsfrit. Dette apparat kan anvendes af børn fra 8 år og personer med nedsatte fysiske, sansemæssige eller mentale evner eller manglende erfaring eller viden, hvis de er under opsyn og får instruktioner om sikker brug af apparatet og forstår den involverede fare. Børn må ikke lege med apparatet. Rengøring og brugervedligeholdelse må ikke udføres af børn, medmindre de er over 8 år og er under opsyn. Når apparatet er tændt, må det aldrig komme i kontakt med dit hovedhår, dine øjenvipper, hårbånd etc. for at undgå fare for skader på brugeren, samt at apparatet blokeres eller beskadiges.

Anvend aldrig epilatorhovedet uden en hætte. 

Nøglespecifikationer

MicroGrip-pincetteknologi
Ledningsfri våd og tør brug
Leveres med 6 tilbehørsdele
4 ugers glat hud

ModelSE9561W&D
TypeEpilator
OpladeligJa
VaskbarJa

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse