Braun Silk-Epil 7 Wet & Dry ledningsfri epilator SE7561W&D

664 kr - 699 kr

Epilator, Opladelig, Vaskbar, Hvid

EAN: 4210201116370    Producentens varenr.: 4210201116370
     
Forhandler
Pris

Braun Silk-épil 7 7-561 Wet & Dry ledningsfri epilator med 6 tilbehørsdele inklusive barberhoved og trimmerhætte 

Silk-épil 7 Wet & Dry epilator – den mest effektive til korte hår. Den mest nænsomme på huden.*

Silk-épil 7-epilatoren er meget effektiv, og alligevel ekstra nænsom. Da den er ledningsfri og vandtæt, kan den anvendes til våd eller tør brug, i karbadet eller under bruseren, til en så godt som smertefri epilering ved regelmæssig brug. Det højfrekvente massagesystem giver ekstra komfort med pulserende aktive vibrationer, mens du epilerer. De 40 Close-Grip-pincetter fjerner effektivt de korteste hår ned til 0,5 mm og giver en glathed, der varer i flere uger. Et barberhoved og en trimmerhætte er inkluderet, så du kan omdanne din epilator til en komplet elektrisk barbermaskine.

Designet til brug i kar- eller brusebadet for en mere nænsom og behagelig oplevelse.
40 Close-Grip-pincetter fjerner effektivt hår, der ikke er længere end et sandkorn (0,5 mm), for langvarig glathed.
Ledningsfri våd og tør brug – så godt som smertefri ved regelmæssig brug.
Leveres med 6 tilbehørsdele inklusive et barberhoved, en højfrekvent massagehætte, en trimmerhætte, en hætte til sensitive områder, en ansigtshætte og en efficiency-hætte.

* Eksternt forsøg ved IPI Institute, Stuttgart, marts 2013 

Sikkerhedsadvarelse:

Af hygiejniske grunde bør du ikke dele dette apparat med andre. Apparatet er forsynet med en specialledning med integreret strømforsyning og ekstra lav spænding for større sikkerhed. Ingen dele må udskiftes eller manipuleres. I modsat fald risikerer man at få elektrisk stød. Dette apparat kan anvendes i badet eller brusebadet. Af sikkerhedsmæssige grunde må det kun anvendes ledningsfrit. Dette apparat kan anvendes af børn fra 8 år og personer med nedsatte fysiske, sansemæssige eller mentale evner eller manglende erfaring eller viden, hvis de er under opsyn og får instruktioner om sikker brug af apparatet og forstår den involverede fare. Børn må ikke lege med apparatet. Rengøring og brugervedligeholdelse må ikke udføres af børn, medmindre de er over 8 år og er under opsyn. Når apparatet er tændt, må det aldrig komme i kontakt med dit hovedhår, dine øjenvipper, hårbånd etc. for at undgå fare for skader på brugeren, samt at apparatet blokeres eller beskadiges.

Anvend aldrig epilatorhovedet uden en hætte. 

Nøglespecifikationer

40 Close-Grip-pincetter
Ledningsfri våd og tør brug
Leveres med 6 tilbehørsdele
En mere nænsom og behagelig oplevelse

ModelSE7561
TypeEpilator
OpladeligJa
VaskbarJa
Farve / MaterialeHvid

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse