Braun 901SPA exfol børste

799 kr

Opladelig, Vaskbar, Hvid, Ledningsfri brug: 40 minutter

EAN: 4210201073840    Producentens varenr.: -
     

901SPA exfolieringsbørste fra Braun

60 dages køb og prøv-garanti. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage (se mere under Ekstra info)

Braun introducerer en ny dimension af eksfoliering. Silk-épil SkinSpa eksfolierer huden med nænsomme mikrovibrationer og er 4 gange mere effektiv end en manuel skrubbecreme alene. Mikromassagebørsterne fjerner døde, tørre hudceller og har en genoplivende effekt på huden. Resultatet svarer til en professionel behandling. Giver en synlig glød og en uimodståelig blød hud. Sonisk hudfornyelse forbedrer synligt hudens udseende.

 

Sonisk eksfolieringsteknologi
Børste med høj densitet - 10.000 fine børstehår fejer skånsomt døde hudceller væk og stimulerer gendannelsen af hudens overflade.
Ergonomisk vinkel
Ledningsfri brug – hurtig genopladning
Silk-épil SkinSpa giver dig frihed til at eksfoliere bekvemt, hvor og hvornår du har lyst.
Med op til 40 minutters brug – mere end nok til en fuld eksfoliering – og en opladningstid på en time har apparatet en længere anvendelsestid og hurtigere opladningstid end de fleste andre apparater.

Hvad indeholder æsken

Silk-épil SkinSpa 901

Beskyttelseshætte

Pose

Elektrisk ledning

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål til Braun 901SPA exfolieringsbørste

Hvordan eksfolierer jeg?

Det er vigtigt at eksfoliere regelmæssigt (ca. en gang om ugen) for at holde huden glat, strålende og sund – men også for at hjælpe med at forebygge indgroede hår, som mange kvinder kender til. Du kan også bruge din yndlings bodyshampoo eller peeling gel for det bedste resultat og ekstra komfort. Når du bruger produktet i badekarret, skal du ikke nedsænke det fuldstændigt i vand, da det ikke giver en optimal eksfoliering.

Er det sikkert at bruge Braun Silk-épil SkinSpa i bruse- eller karbadet?

Braun Silk-épil SkinSpa er 100 % vandtæt og er sikkert at anvende både i og uden for bruseren og badekarret. Produktet er udstyret med en automatisk afbrydningsmekanisme, der sikrer, at enheden kun kan bruges, når ledningen ikke er tilsluttet enheden eller opladeren.

På hvilke dele af kroppen kan man bruge Braun Silk-épil SkinSpa?

Brauns Silk-épil SkinSpa eksfolieringsbørste kan bruges forskellige steder på kroppen afhængig af, hvad man ønsker. Den er specielt udviklet til brug på armene, brystområdet og benene, men det kan også bruges på andre dele af kroppen, hvis man ønsker det. Vi anbefaler ikke, at man bruger det eksfolierende børstehoved i ansigtet.

Bliver børsten slidt op, hvis man bruger den ofte?

Vi anbefaler, at man skifter børsten ud hver 9. måned eller mindst hver 12. måned for at få den bedste eksfolieringsoplevelse.

 

 

 

 

 

 

ModelBraun 901SPA exfol børste
OpladeligJa
Ledningsfri brugKlik for infoIndikerer hvor lang tid maskinen kan køre på en fuld opladning uden ledning.40 minutter
VaskbarJa
Farve / MaterialeHvid

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse