Braun 7751WD epilator

936 kr

Epilator, Opladelig, Vaskbar, Hvid, Epilator med shaverhoved, Ledningsfri brug: 30 minutter

EAN: 4210201089353    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Braun Silk-épil 7751WD– Wet & Dry ledningsfri epilator med 5 stk. tilbehørsdele inklusive barberhoved og trimmerhætte

60 dages køb og prøv-garanti. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage (se mere under Ekstra info)

Med de 40 Close-Grip-pincetter og den integrerede Gillette Venus-teknologi sikrer denne dual epilator overlegen epilering og eksfoliering på ét trin. Du får den mest effektive hårfjerning fra Braun, samt den enestående glathed fra barbering– med et enkelt strøg. Da Silk-épil 7 Dual Epilator er ledningsfri, kan den også anvendes tør eller i badet eller under bruseren for at opnå den mest nænsomme epilering. Der medfølger barberhoved og trimmerhætte, så du kan konvertere din epilator til en komplet elektrisk barbermaskine. Silk-épil 7 Dual Epilator er specielt designet til epilering i varmt vand. Varmt vand er afslappende og lindrende. Varmen forbedrer dit kredsløb og øger komforten af oplevelsen, mens den gør huden mindre sensitiv. Brauns teknologiske gennembrud gør epilering mere effektiv end nogensinde. De 40 pincetter er udviklet til at lukke i den optimale vinkel og gribe fat i håret endnu tættere på huden for bedre fjernelse af selv de korteste hår (0,5 mm). Silk-épil 7 Dual Epilator er udstyret med et bevægeligt hoved, der kan drejes op til 15 grader frem og tilbage. Det betyder, at det bedre kan tilpasse sig kroppens konturer for bedre komfort og maksimal grundighed. Og det sikrer, at du opretholder en optimal brugerposition.

 

Den mest effektive Wet & Dry
Close-grip-teknologi
40 pincetter
Epilator med integrerede barberblade fra Gillette Venus
Bevægeligt hoved
SoftLift Tips
Smartlight
Personlig hastighedsindstilling
Ledningsfri brug – hurtig genopladning
Med op til 30 minutters funktionstid og 1 times opladning.
Vandtæt & vaskbar
5 tilbehørsdele

 

 

Hvad indeholder æsken

Silk-épil 7 7-751
Barberhoved
Trimmerhætte
Efficiency-epilatorhoved
Hætte til følsomme områder
Glattehætte
Rensebørste
Pose

 

Ofte stillede spørgsmål til Braun SE7751WD

Hvad er fordelene ved at epilere med en Wet & Dry epilator?

Varmt vand er afslappende og har en dulmende effekt på huden. Varmen forbedrer mikro-cirkulationen, stimulerer produktionen af smertereducerende stoffer og gør din hud mindre følsom. Derfor bliver den hivende fornemmelse betydeligt reduceret i vand. Dette bekræftes i et studie foretaget af den tyske dermatolog dr. med. Petra Staubach fra universitetet i Mainz. Størstedelen af deltagerne følte ingen eller kun let hivende fornemmelse.

 

Er det sikkert at bruge Braun Silk-épil 7 Dual Epilator i bruse- eller i karbadet?

Braun Silk-épil 7 Dual Epilator er 100 % vandtæt og er sikker at anvende både i og uden for bruseren og badekarret. Produktet er udstyret med en automatisk afbrydermekanisme, der sikrer, at enheden kun kan bruges, når ledningen ikke er tilsluttet enheden eller opladeren.

 

Jeg har aldrig epileret før – hvordan gør jeg?

Brauns Silk-épil epilatorer er det perfekte valg til førstegangsbrugere. Det højfrekvente massagesystem stimulerer skånsomt din hud ved hjælp af mikro-pulseringer, før håret fjernes og efterlader din hud mere afslappet. Derudover er epilering af våd hud med Silk-épil 7 epilatorer særligt skånsom. Men hvis du aldrig har prøvet det før, kan det føles lidt ubehageligt de første gange, du epilerer. Ubehaget aftager efter hver gang, da huden vænner sig til processen, og de individuelle hår vokser ud igen med forskellig hastighed, så mængden af hår, der skal fjernes, vil være mindre end den første gang.

 

Hvordan bruger man Braun Silk-épil 7 Dual Epilator?

Først gør du huden våd og påfører barberskum eller gel – ideelt Venus SatinCare. Den optimale position er en 90 graders vinkel på benet for at opnå den mest effektive epilering. Før derefter langsomt produktet imod hårets vokseretning med et enkelt strøg.

                     

Bliver hårvæksten kraftigere, hvis jeg epilerer?

Nej, det er bevist gennem dermatologiske test. Faktisk viser undersøgelser, at gentagne epileringer reducerer hårvæksten.

 

Er epilering smertefuldt?

Silk-épil 7 epilatorer er særligt udviklet til at minimere enhver gene og irritation. Når man bruger produktet i vand, kan man reducere ubehag og irritation, da det varme vand frigiver endorfiner – kroppens naturlige smertestillende stof.

                     

Hvordan undgår jeg indgroede hår?

Her kommer en lille videnskabelig lektion til jer damer: Et indgroet hår er krøllet bagover og vokser mod hårsækken, hvor det ofte danner en lille knop. Dette fænomen er ofte et resultat af for tæt barbering. For at undgå indgroede hår bør du eksfoliere regelmæssigt for at fjerne døde hudceller og "klargøre vejen", så håret vokser i den retning, det skal! Du bør dog undgå at eksfoliere lige før eller efter epilering, da det kan være for hårdt ved huden.

 

Hvor længe holder resultatet?

Med epilering kan du nyde glat hud, der holder op til 4 uger. I modsætning til overflademetoder som barbering og creme tager det 4-6 uger for hårene at regenerere, fordi epilering fjerner hårene med rod. Og med tiden vil de hår, der vokser ud, være blødere og finere med en halvpermanent effekt. Så sig farvel til ru og hårde stubbe og goddag til 4 ugers glathed.

Model7751WD
TypeEpilator
OpladeligJa
Epilator med shaverhovedJa
Ledningsfri brugKlik for infoIndikerer hvor lang tid maskinen kan køre på en fuld opladning uden ledning.30 minutter
VaskbarJa
Farve / MaterialeHvid

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse