Braun 5030S shaver

899 kr

Vaskbar, Li-Ion Batteri, Sort, Bedst i Test - Tænk 2013, Opladelig

EAN: 4210201068846    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Braun shaver med Li-ION batteri - Serie 5 5030S

Bedst i Test  - Tænk december 2013

60 dages køb og prøv-garanti. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage (se mere under Ekstra info)

Den nye Series 5 er udstyret med en enestående kombination af styrke og præcision for kompromisløs ydelse uden at miste hudkomfort. Mens den nye FlexMotionTec leverer betydeligt bedre hudkontakt i problemområder for effektiv barbering med mindre pres på huden, leverer den nye PowerDrive 20 % mere motorkraft end tidligere for hurtig barbering af selv tæt skægvækst. Alle Series 5 barbermaskiner er fremstillet i Tyskland og kombinerer avanceret teknologi med Brauns verdensberømte design og højeste kvalitetsstandarder.

 

Ny FlexMotionTec for effektiv barbering med mindre tryk på huden, der minimerer hudirritation.
MicroMotion - Individuel affjedring af alle skæreelementer reagerer selv på de mindste konturer og styrer automatisk MacroMotion-systemet.
MacroMotion - 40° drejeligt barberhoved navigerer ubesværet langs større konturer for maksimal hudkontakt.
Patenteret UltraActiveLift fanger effektivt problematiske skæghår især på halsen og hagen. Enestående oscillerende trimmer løfter effektivt og barberer flatliggende skæghår med færre strøg.
CrossHair blad for enestående tæthed, der holder. Fanger genstridige skæghår der vokser i forskellige retninger og selv de korteste stubbe.
Ny PowerDrive for hurtig barbering af selv tæt skægvækst. 20% mere motorkraft end tidligere, leverer tilstrækkelige omdrejninger i alle områder.
Batteridisplay med 2 niveauer, med rejselås.
Vandtæt op til 5 m og fuldt vaskbar
Ny MultiHeadLock - Series 5 har et system, der låser barberhovedet for manuel indstilling af en af 5 mulige barberhovedvinkler for perfekt tilpasning til forskellige områder som under næsen.
Hudvenlig præcisionstrimmer for perfekt formning af moustache og bakkenbarter.
Kraftigt, genopladeligt Li-Ion-batteri - Alle Series 5 5030 barbermaskiner er genopladelige og fungerer både ledningsfrit og med ledning. Alle Series 5 barbermaskiner bruger et kraftigt 3,6V Li-Ion-batteri uden hukommelseseffekt.
Fuld opladning i 1 time – op til 45 minutters ledningsfri barbering.
Produceret i Tyskland
2 års garanti

 

Hvad indeholder kassen Braun 5030S:

Ny Series 5 – 5030 barbermaskine
Blød rejsetaske
Beskyttelseshætte
SmartPlug
Rensebørste
Olieflaske

 

Ofte stillede spørgsmål til Braun Serie 5 shaverne

Hvad er forskellen mellem barbermaskiner med skæreblade og roterende blade?

Barbermaskiner med roterende blade er designet til at fungere med cykliske bevægelser, mens Brauns barbermaskiner med skæreblad er designet til at fungere med effektive sidelæns bevægelser på huden, hvilket giver perfekt kontrol og præcision. Skærebladene beskytter huden mod irritation og er specialdesignet til at give den grundigste og behageligste barbering fra Braun.

Hvad er forskellen mellem de forskellige Series 5-modeller?

Model 5030 leveres med kvalitetsoverflade og har et avanceret display: batteridisplay med 2 niveauer med indikator for lavt batteriniveau samt rejselås.

Kan jeg købe en enkelt barbermaskine og opgradere med en Clean&Charge-station senere?

Nej, barbermaskine og Clean&Charge-station er designet til at passe sammen under rengøringen. Barbermaskiner, der sælges uden Clean&Charge-station, indeholder ikke teknologi til at blive forbundet med den.

Har I nogen anbefalinger vedrørende barbering med en elektrisk barbermaskine med skæreblad?

Vi anbefaler, at du barberer dig, inden du går i bad. Efter et par dage uden barbering - f.eks. i weekenden - bør du trimme stubbene, inden du barberer dig. Stræk huden, og barber mod skæggets vokseretning. Hold altid barbermaskinen vinkelret (90º) mod huden. I besværlige områder som under næsen kan du også anvende MultiHeadLock-knappen til at låse barberhovedet og manuelt indstille en af de fem mulige vinkler, der passer bedst til dine behov. Hold trykket jævnt for at få den grundigste og behageligste barbering fra Braun.

Til trimning af bakkenbarter, moustache eller skæg har Series 5 en integreret præcisionstrimmer med overlegen ydelse. Skub ganske enkelt trimmeren op for at anvende dette komfortable præcisionsværktøj.

Hvor ofte skal jeg skifte barberhoved?

Vi anbefaler, at man udskifter alle skærende dele med 18 måneders mellemrum.

Har batteriet en hukommelse, som vi kender den fra mobiltelefoner og laptops?

Nej, Series 5 barbermaskiner bruger et Li-ion-batteri uden hukommelse. Du kan genoplade det efter behov, og det har en lav afladningsrate (vs. NiMh-batterier). Li-Ion-batterier er derfor det stærkeste og mest holdbare batteri, der findes til Braun barbermaskiner.

Model5030S
OpladeligJa
Ledningsfri brugKlik for infoIndikerer hvor lang tid maskinen kan køre på en fuld opladning uden ledning.45 minutter
BatteriLi-Ion
VaskbarJa
Farve / MaterialeSort
Testvindere og awardsKlik for infoViser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder.TÆNK Bedst i test

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse