Philips Skægtrimmer BT9280/32

631 kr - 633 kr

To sidig trimmer, længdeindstilling fra 0,4 - 7 mm, Laserguide

EAN: 8710103642336    Producentens varenr.: BT9280
     
Forhandler
Pris

Philips BEARDTRIMMER Series 9000
Ultimativ præcision - Den eneste skægtrimmer styret med laserOplev suveræn kontrol styrt med laser. Med det kan du skabe den præcise ogsymmetriske stil, du ønsker, med sikkerhed. Prøv 60 dage!
 
Precision
- Brug det unikke laserstyr for præcise og symmetriske resultater- Zoomhjulet "låses fast" på din valgte længdeindstilling- Dobbeltsidet trimmer: sider på 32 mm og 15 mm til perfekte detaljer- 0,4 mm stubbeindstillingen giver dig et 3-dages skæg hver dag
 
Hudvenlig funktion
- Hudvenlige, højtydende skær giver den perfekte trimning
 
Nem at anvende
- 100 % vandtæt for nem rengøring- Detaljekam til præcision og skægkam til kontrol- LED-skærmen viser klart din valgte længdeindstilling- LED-skærm viser batterikapacitet- 2 års reklamationsret, verdensomspændende spændingstilpasning, ingen oliering- 60 minutters ledningsfri brug efter 1 times opladning, eller sæt stikket i
 
 
Styret med laser
Det unikke laserstyrsystem udsender en skarp lyslinje, som optegner din stil, før du trimmer. Det viser, hvor hårene bliver klippet, så du opnår det rette resultat hver gang.
17 längdinställningar
Du kan vælge din foretrukne trimmelængde ved at dreje zoomhjulet på håndgrebet, indtil den ønskede længde vises. Den ønskede længde er nu "låst fast" for at få en præcis og ensartet trimning.
 
 
Dobbeltsidet trimmer
Tag den justerbare kam af, og du har en vendbar, dobbeltsidet præcisionstrimmer nedenunder. Den ene side er en 32 mm højtydende trimmer. Vend den om, og du har en 15 mm bred præcisionstrimmer - perfekt til små områder som f.eks. under næsen eller rundt om munden. Den er designet til at skære meget tæt, men samtidig beskytte huden, og den lille størrelse og det vinklede design gør det nemt at se, hvad du foretager dig, så du kan forme fine linjer og detaljer.
100 % vandtæt
Trimmerhovedet rengøres ved at skylle det under vandhanen.
 
 
Perfekt 3-dages skæg hver dag
Hvis du vil have et perfekt 3-dages skæg, skal du blot bruge trimmerens korteste indstilling på 0,4 mm. For et perfekt trimmet længere skæg skal du blot justere indstillingen til den nøjagtige længde, du ønsker.
Detalje- og skægkamme
Detaljekammen giver dig mere præcision, når du trimmer. Brug den i stedet for skægkammen for at nå ind på steder, der er svære at nå, eller til at afrunde kanterne på dit skæg. Skægkammen giver dig mere kontrol og sikrer en hurtig og ensartet trimning.
 
 
LED-display
LED-skærmen viser din valgte længdeindstilling i millimeter, så du altid har fuld kontrol over din stil.LED-skærm angiver batterikapaciteten, så du aldrig behøver løbe tør for batteri.
Hudvenlig og højtydende
Stålknivene strejfer hinanden let, så de skærper sig selv, når du trimmer! Knivene forbliver ekstra skarpe, så de altid skærer håret rent og effektivt, men de har afrundede spidser og kamme for at forhindre hudirritation.

Generelt

ProdukttypeTrimmer - trådløs
Specielle FunktionerVandtæt

Shavers, Trimmere & Epilatorer

BrugTør
Hoved FunktionerHud beskyttelsessystem, dobbeltsidet trimmer (32 mm/15 mm)
TrimmerSkæg
Længde Indstillinger0,4-7 mm (17 trin)

Indstilliinger, styringerog indikatorer

DisplaytypeLED display

Diverse

Body Design FunktionerBatteriniveauindikator
Driftsautonomi60 min.
Inkluderet tilbehørDetaljetrimmer
Skægtrimmer-påsætning
Børste til rensning

Kraft

Spænding100 - 240 V
BateriopladningJa
Fuld opladningstid1 timer

Producentgaranti

Garanti2 år

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse