Philips shaver S9031/12

1.599 kr

Barberer 30 % tættere

EAN: -    Producentens varenr.: S9031/12
     

SHAVER Series 9000 våd og tør elektrisk shaver

Shaver 9000 er Philips hidtil mest avancerede barbermaskine. Den unikke teknologi til registrering af konturer giver en enestående dækning over alle dit ansigts konturer, og V-Track-systemet sætter håret i den bedste klippeposition, så du får den tættest mulige barbering.

Designet til fuldkommenhed De patenterede V-Track-præcisionsknive retter skånsomt hvert eneste hår til den bedste skæreposition, selv hår, der ligger fladt, og hår i forskellige længder. Barberer 30 % tættere med færre træk, hvilket efterlader huden i en fantastisk tilstand.

De nye, fuldt fleksible 8X-retningsbestemte skær maksimerer tilpasningen til ansigtets form og kræver færre anstrengelser ved hvert strøg. Dens uafhængige bevægelser giver mulighed for at fange 20 % flere hår for en ren barbering i færre strøg.

En behagelig barbering Den elektriske barbermaskines AquaTec Wet & Dry-mærke giver dig valget mellem en komfortabel tørbarbering eller en forfriskende vådbarbering med brug af gel eller skum for ekstra hudkomfort. Det integrerede dual blade-system i vores elektriske shaver løfter skæghårene, så det er behageligt at barbere helt tæt og under hudniveau.

Nem at anvende Det intuitive display viser relevante oplysninger, som gør dig i stand til at få den bedste ydeevne ud af din barbermaskine: - Batteriindikator med 3 niveauer - indikator for rensning - indikator for lavt batteriniveau - indikator for udskiftning af hovedet - rejselåsindikator

Det avancerede genopladningssystem giver dig to praktiske indstillinger: 50 minutters brugstid efter en enkelt times opladning eller en 3-minutters lynopladning til en hel barbering. Alle barbermaskinemodeller i 9000-serien er designet til brug kun i ledningsfri tilstand for at garantere sikkerheden i våde miljøer.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse