Philips Series 7000 barbermaskine

1.499 kr

Philips Series 7000 barbermaskinen har unikke komfortringe og GentlePrecision-skærehovederne efterlader din hud glat og uden spor af irritation. SmartClean-systemet sørger for vedligeholdelsen af barbermaskinen.

EAN: 8710103733522    Producentens varenr.: -
     

Philips Series 7000 barbermaskinen har AquaTec Wet&Dry-teknologi og specielt designet skånsomme skærehoveder, der respekterer følsom hud. Oplev en hurtig og komfortabel barbering med minimal irritation.

Komfortringe: Komfortringenes unikke pudderlignende belægning giver en glat, blød overflade. Reduceret friktion resulterer i mindre hudirritation.

GentlePrecision skæresystem: Præcision og skånsom behandling er hovedtrækkene på det avancerede skæresystem fra Philips. Skærehovederne er positioneret for at fange alle hår fra den ideelle vinkel og forhindre skade på huden. Få en glat barbering med lethed.
Fleksible hoveder: De unikke og fleksible hoveder kan uafhængigt bevæge sig i 5 forskellige retninger. Dette sikrer en tæt kontakt med huden i alle områder inklusiv nakken og kæbelinjen.

Super Lift&Cut: Dual-barbering sikrer et glat resultat. Den første skærer løfter hvert hår, mens den anden skærer på hudniveau.

Aquatec Wet&Dry: Brug din barbermaskine som du vil – enten tørt eller med barberskum eller gel. Du kan endda anvende barbermaskinen under bruseren.

Lithium-drevet: Det genopladelige Lithium-ion batteri giver op til 50 minutters barbering på hver opladning. Barbermaskinen er fuldt opladet efter 1 times opladning. 5 minutters hurtigopladning giver dog strøm nok til én barbering. Anvend barbermaskinen med eller uden strømledning.

LED-display: Det intuitive display med LED-indikatorer informerer dig i 3 niveauer om batteristatus og viser, når det er på tide at udskifte barberhovedet.

SmartClean system: SmartClean giver fuld vedligeholdelse af din barbermaskine med et tryk på en knap. Den renser, fugtiggør og oplader din barbermaskine, så den holder sig som ny i længere tid. En rengøring varer i cirka 3 måneder.

Skægstyler: SmartClick skægstyleren har 5 længdeindstillinger, så du kan definere og vedligeholde din stil. De afrundede spidser og kamme beskytter din hud.

Inkluderet:
- SmartClean rensesystem
- Rengøringspatron
- SmartClick præcisionstrimmer
- Rejsepose

Modelbetegnelse

Produkttype Barbermaskine
Serie og model Philips Series 7000 S7710/26

Specifikationer

Barbertid (dage) 17
Opladelig Ja
Kan rengøres med vandJa
Charge Indicator Ja
Rensestation Ja
Trimmer Ja
Integreret lotionNej
Udskifteligt hovedSH70
Vandtæt Ja
Vådbarbering Ja
Batteriindikator Ja
Opladningstid i timer 1
CaseJa

Generelle specifikationer

Farve Hvid
Producentens Varekode S7710C/26

EAN

EAN-kode8710103733522

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse