Philips Series 5000 barbermaskine S5110/06

649 kr

Denne præcise og hurtige Philips Series 5000 med MultiPrecision skæresystem og hoveder, som kan bevæge sig i 5 forskellige retninger, giver en superkomfortabel barbering.

EAN: 8710103737827    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Philips Series 5000 barbermaskinen vil give dig en hurtigere morgenrutine. Oplev en hurtig og komfortabel barbering samt minimal vedligeholdelse.

MultiPrecision skæresystem: Præcision og hastighed er hovedtrækkene på det avancerede skæresystem fra Philips. Systemet er altid pålideligt og giver en glat barbering med lethed.

Fleksible hoveder: De unikke og fleksible hoveder kan uafhængigt bevæge sig i 5 forskellige retninger. Dette sikrer en tæt kontakt med huden i alle områder inklusiv nakken og kæbelinjen.

Super Lift&Cut: Dual-barbering sikrer et glat resultat. Den første skærer løfter hvert hår, mens den anden skærer på hudniveau.

One touch-åbning: Åbn hovedet med et enkelt klik og rens barbermaskinen under rindende vand.

Lithium-drevet: Det genopladelige Lithium-ion batteri giver op til 40 minutters barbering på hver opladning. Barbermaskinen er fuldt opladet efter 1 times opladning. 5 minutters hurtigopladning giver dog strøm nok til én barbering. Anvend barbermaskinen med eller uden strømledning.

LED-display: Det intuitive display med LED-indikatorer informerer dig om batteristatus og viser, når det er på tide at udskifte barberhovedet.

Inkluderet:
- SmartClick præcisionstrimmer
- Beskyttende hætte

Modelbetegnelse

Produkttype Barbermaskine
Serie og model Philips Series 5000 S5110/06

Specifikationer

Barbertid (dage) 13
Opladelig Ja
Kan rengøres med vandJa
Charge Indicator Ja
Rensestation Nej
Trimmer Ja
Integreret lotionNej
Udskifteligt hovedSH50
Vandtæt Nej
Vådbarbering Nej
Batteriindikator Ja
Opladningstid i timer 1
CaseNej

Generelle specifikationer

Farve Sort
Producentens Varekode S5110/06

EAN

EAN-kode8710103737827

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse