Braun Series 7 barbermaskine 799cc Wet&Dry

1.497 kr

Avanceret shaver fra Braun til våd og tør brug med Intelligent Sonic teknologi, der personliggør barberingen, så den passer til din hud.

EAN: 4210201090366    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Førsteklasses barbermaskine, Braun Series 7 799cc, for en ultimativ tæt våd eller tør barbering med et automatisk Clean & Renew center, der giver fuld vedligeholdelse.

Intelligent Sonic Technologi: Denne unikke teknologi genererer 10.000 vibrationer i minuttet, som hjælper med at få fat i flere hår, tilpasser sig tætheden af ​​dit skæg og leverer en grundig barbering.

OptiFoil: Den mest avancerede barberingsfolie fra Braun med enestående geometri. Ergonomiske huller giver mulighed for bedre opfangelse af hår og tættere barbering end nogensinde før.

Tilpas din barbering: Du kan vælge mellem 3 indstillinger, for at finde den der passer bedst til din hud og type af ​​skæg. Tilgængelige muligheder er Sensitive, Normal og Intensive.

ActiveLift: Patenteret ActiveLift trimmer systemet efterlader ikke et eneste hår tilbage. Den fanger selv fladtliggende hår i problemområder såsom hals.

Display: Denne model er udstyret med det mest avancerede LCD-display blandt Braun barbermaskiner. Det giver dig præcise oplysninger om batteristatus og opladnings- og hygiejnestatus.

Ledningsfri brug: Du er garanteret op til 50 minutters ledningsfri barbering per opladning. Barbermaskinen kører på Li-Ion batteri og en fuld opladning tager 1 time. Hvis du har travlt og har brug for strøm nok til en barbering, kan du bruge den hurtige 5 minutters genopladningsmulighed.

Wet & Dry: Brug din barbermaskine komfortabelt under bruseren eller med barbergel eller skum. Barbermaskinen er vandtæt og fuldt vaskbar til hurtig rensning.

Clean & Renew: Clean & Renew system giver ordentlig rengøring og vedligeholdelse af din barbermaskine. Der er 4 enkle trin til hygiejnisk rengøring, smøring, tørring og genopladning ved blot et enkelt tryk på en knap. Unikt alkoholbaseret rengøringsmiddel fjerner 99,9% af alle bakterier.

Inkluderet i pakken:
- Series 7-barbermaskine
- Clean & Renew-system
- Rengøringspatron
- Beskyttende læderrejsetaske
- SmartPlug ledning
- Rensebørste

Modelbetegnelse

Produkttype Barbermaskine
Serie og model Braun Series 7 799cc

Specifikationer

Opladelig Ja
Kan rengøres med vandJa
Charge Indicator Ja
Rensestation Ja
Trimmer Ja
Udskifteligt hoved70S
Vandtæt Ja
Vådbarbering Ja
Display Ja
Batteriindikator Ja
Opladningstid i timer 1

Generelle specifikationer

Vægt (g) 1 098,00
Farve Sølv
Producentens Varekode BRA799CC

EAN

EAN-kode4210201090366

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse