Braun CCR4 rensevæske

229 kr - 249 kr

4 stk., Rensevæske, til Braun, Clean&Renew

EAN: 4210201072447    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Braun Clean & Renew rensevæske - CCR4

Braun har den mest avancerede og bekvemme rengøringsstation på markedet. Som opfinder af rengøringsstationen har Braun mere end 10 års erfaring inden for området. Det er årsagen til, at Braun er det eneste mærke, der bruger spritbaseret rengøringsvæske, som fjerner 99,999 % af alle bakterier ved hver rengøringsproces. Test har vist, at brug af rengøringsstationen er ti gange mere hygiejnisk end bare at skylle barbermaskinen under rindende vand. En Clean & Renew rengøringspatron skal udskiftes cirka 4 til 6 gange om året og får din barbermaskine til at føles som ny hver dag. Brauns enestående rengøringsvæske opløser fedt & dræber effektivt bakterier på barberhovedet. Den rengør 10 gange mere hygiejnisk end rindende vand. Sprit trænger bedre ind og rengør små, svært tilgængelige områder i barberhovedet. I modsætning til vand er sprit ikke korroderende og hindrer ikke den langsigtede ydelse af barbermaskinens dele.

Charge rengøringstation – med et tryk på en knap opnås automatisk rengøring, opladning og smøring, så barbermaskinen føles som ny hver dag.         
Den mest hygiejniske og bekvemme rengøring på markedet
Nem at udskifte
En patron holder til cirka 30 rengøringscyklusser
Velegnet til brug med Braun rengøringsstation: (Activator, Syncro, Pulsonic og Series) 
4 stk.           

 

Ofte stillede spørgsmål Braun CCR4 rensevæske

Hvad skal jeg bruge en rengøringsstation til, når jeg kan rengøre min barbermaskine under vandhanen?            

Vores test viser, at rengøring af barbermaskinen med et Clean&Charge™-system er 10 gange mere hygiejnisk end rengøring under vandhanen. Det er også mere bekvemt, ved et tryk på en knap bliver din barbermaskine automatisk rengjort, smurt og tørret hygiejnisk.   

 

Hvordan får jeg en hygiejnisk rengjort barbermaskine?                                             

Et spritbaseret rengøringsmiddel fjerner barberede skægstubbe for at rengøre barbermaskinen hygiejnisk, og det dræber 99,999 % af alle bakterier og efterlader barbermaskinen med en frisk citronduft. Rengøring under vand alene giver ikke samme resultater.             

                                      

Jeg har en ældre rengøringsstation til min Braun barbermaskine (Pulsonic eller Synchro). Kan jeg stadig bruge denne patron?                                                    

Clean & Renew rengøringspatroner er kompatible med alle Braun rengøringsstationer.         

                             

Hvor ofte skal jeg udskifte rengøringsstation refill-patron?

Hvis du rengør din barbermaskine med Clean&Charge-rengøringsstationen to gange om ugen, behøver du kun at udskifte rengøringspatronen hver 2. eller 3. måned for at få en barbermaskine, der er som ny hver dag.        

                                             

Vil regelmæssig brug af rengøringsstationen vedligeholde de skærende deles og batteriets ydelse betydeligt bedre?                                                                

Ja – smøring af delene sker under rengøringscyklussen og har en direkte effekt på barbermaskinens effektivitet og levetid. Desuden hjælper smøring af de skærende dele med at vedligeholde batteriets ydelse i længere tid og uskarpe skæreelementer har brug for mere batteristyrke for at opnå samme barbering. Hvis barbermaskinen derimod rengøres under vand, skal den smøres manuelt med olie efter hver barbering for at opnå samme effekt.                                                          

 

Vil rengøringsstationen også hjælpe med reducere hudirritationer?

Ja – Efter rengøring af barbermaskinen i Brauns rengøringsstation vil den være hygiejnisk ren. Over 150 forbrugere bekræfter bedre hudkomfort efter regelmæssig brug af rengøringsstationen.

 

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse