LG vaske/tørremaskine F14A8YD6

5.899 kr

Energiklasse: A+++, 1400 o/min / Kapacitet: 8 kg. / 6 kg., DD motor / 10 års motorgaranti, Råd&Rön Bedst i Test, Display

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Vaske-tørremaskine i energiklasse A+++ fra LG

Denne LG F14A8YD6 vaske-tørremaskine er meget energibesparende, støjsvag og vibrationsfri. Maskine har kapacitet vask på 8 kg og tør på 6 kg. Udover er LG F14A8YD6 udstyret med LG's motor 6 Motion Direct Drive med 10 års garanti. Takke være de seks præcise tromlebevægelser gør, at LG F14A8YD6 vasker forskellige tekstiler helt rene på en yderst skånsom måde. Desuden er LG F14A8YD6 udstyret med Non-Stop vask og tørring, hvilket betyder at du kan vaske og tørre tøj i en omgang.

 

Energiklasse A+++
Kapacitet vask: 8 kg.
Kapacitet tør: 6 kg.
Toush LED display
14 programmer
Mængdeautomatik
Spraysystem
Ubalanceontrol
Smart Diagnosis
Direct Drive

 

Vaskemaskine med integreret tørretumbler

Med LGs vaskemaskine, som har integreret tørretumbler, kan du både vaske og tørre dit vasketøj uden afbrydelse. Kombiner dette med mulighed for at udsætte starttidspunktet, og du har dit tøj både vasket og tørret lige i tide til at du for eksempel kommer hjem fra arbejde.

LG F14A8YD6 er ideelle til mindre husholdninger, der til tider har brug for at tumble, men ikke har plads til en separat tørretumbler. Typisk brug er, når du ønsker at tørre nogle håndklæder, skjorter eller f.eks. lagner, der normalt tager en masse plads på tørrestativet. For at opnå optimale tørreresultater, tørres mindre mængder tøj, der er af samme tykkelse. Du vælger selv program for ønsket grad af tørhed og om nødvendigt, kan du ligesom med en almindelig tørretumbler enkelt indstille længden på tørretiden for at nå de tørringsresultater, du ønsker. For skjorter, der skal stryges direkte efter tørring, kan du bruge tilstanden ’Iron Dry’ for at opretholde en passende mængde fugt i tøjet, så de nemt kan stryges. For større husholdninger, der tørretumbler ofte og med større mængder blandet tøjvask, anbefales i stedet en separat tørretumbler for det bedste tørreresultat.

Smart Diagnosis

Smart Diagnosis gør, at LG LG F14A8YD6 maskinen selv kan foretage fejlsøgning og sende resultatet til LG's servicecenter via en fastnettelefon eller mobil. Fejlsøgningen giver præcise forslag til afhjælpning af konkrete problemer samt andre relevante oplysninger om maskinen. Hvis du installerer applikationen LG Smart Laundry på din Smartphone, kan du selv gennemgå diagnosen.

Ubalancekontrol

Denne LG F14A8YD6 er ekstremt stabil og lydsvag, da ubalancekontrollen forhindrer, at maskinen begynder at ryste under centrifugering. Tøjet overvåges og fordeles i tromlen, og centrifugeringen kører kun, når tøjet er fordelt hensigtsmæssigt i tromlen.

Direct Drive-motor med 10 års garanti

Det vigtigste i en vaskemaskine er motoren, der drejer tromlen rundt.  LG's vaskemaskiner har en patenteret løsning, hvor motoren er placeret direkte på tromlen – Direct Drive. Direct Drive giver vaskemaskinen en utroligt lang levetid, idet hverken benytter drivrem eller kulbørster. Det er nemlig de dele i en vaskemaskine, der hurtigst bliver slidt. Direct Drive-motorens levetid er testet til mindst 10 år. For at du kan føle dig helt tryg, yder LG naturligvis 10 års garanti på motoren. Hvis motoren altså mod alle forventninger skulle gå i stykker inden for garantiperioden, får du kvit og frit en ny. LG leverer både den ny motor og foretager udskiftningen, uden at du skal have penge op af lommen.

MærkeLG
ModelF14A8YD6
TypeVaske/Tørremaskine
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A+++
Energiforbrug pr. vaskKlik for infoViser hvor stort energiforbruget er for en enkelt vask0,97 kWh
Vaskeevne, A=høj, G=lavA
Centrifugeringsevne, A=høj, G=lavA
RestfugtighedKlik for infoViser i % fugtniveauet i tøjet efter vask og centrifugering44 %
CentrifugeringshastighedKlik for infoViser omdrejninger pr. min. under centrifugering. Jo flere omdrejninger, des mere tørt tøj efter vask.1400 o/min
KapacitetKlik for infoViser hvor mange kilo tøj maskinen kan vaske pr. vask.8 kg.
Vandforbrug pr. vask55 liter
Anslået årligt vandforbrug16000 liter
Energiforbrug pr. vask/Tør5,49 kWh
Anslået årligt energiforbrug214 kWh
Lydniveau ved vask55 dB(A)
Lydniveau ved centrifugering75 dB(A)
MotorDD motor
DisplayJa
Special programmerStorvask, Outdoor, Nonstop Wash&Dry,
Højde850 mm
Bredde600 mm
Dybde640 mm
FarveSort
Eltilslutning (V)230 V
Kapacitet TørKlik for infoViser hvor mange kilo maskinen kan tørre pr. tørring6 kg.
Vandforbrug pr. vask/Tør80 liter
Testvindere og awardsKlik for infoViser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder.Råd&Rön Bedst i Test
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard10 års motorgaranti

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse