LG F14A8TDA3

5.999 kr

Energiklasse: A+++, 1400 o/min / 8 kg. Kapacitet, DD motor / 10 års motorgaranti, Display

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Vaskemaskine i energiklasse A+++ fra LG

Denne LG F14A8TDA3 vaskemaskine er stille og effektiv,med en tromle med en kapacitet på 8 kg samt udstyret med vægtregistrering, der giver de bedste vaske- og centrifugeringsresultater. Desuden er LG F14A8TDA3 Udstyret med LG's Direct Drive-motor som har 10 års garanti og er stille og næsten vibrationsfri i drift.

 

Energiklasse A+++
kapacitet: 8 kg
LED touch display
14 programmer
Udskudt start: 3-19 timer
Skumkontrol
Smart Diagnosis
TubClean (Tromlerengøring)
Ubalancekontrol
Automatisk justering af vandforbruget
6 Motion drum
Børnelås

 

Smart Diagnosis

Smart Diagnosis gør, at LG  F14A8TDA3 maskinen selv kan foretage fejlsøgning og sende resultatet til LG's servicecenter via en fastnettelefon eller mobil. Fejlsøgningen giver præcise forslag til afhjælpning af konkrete problemer samt andre relevante oplysninger om maskinen. Hvis du installerer applikationen LG Smart Laundry på din Smartphone, kan du selv gennemgå diagnosen.

Skumkontrol

Skumkontrol er en funktion ved LG F14A8TDA3, der automatisk tilfører mere vand og tilpasser programmet med blødere tromlebevægelæser og ekstra skylninger, hvis der kommer for meget skum pga. overdosering af vaskemiddel.

6 Motion drum

Forskellige tekstiler og materialer vaskes bedst på forskellig vis. LG's Direct Drive-motor er monteret direkte på tromlen, og det medfører mere præcise tromlebevægelser. Tromlen starter, stopper og ændrer omdrejningsretning blidt og diskret. Denne LG F14A8TDA3 vaskemaskine med 6 Motion Direct Drive kan derfor udføre seks forskellige vaskebevægelser i stedet for blot én som i gængse vaskemaskiner. Af hensyn til optimal ydelse og skånsomhed benytter det enkelte vaskeprogram en kombination af de seks forskellige bevægelser optimeret til den konkrete type vasketøj. Resultatet bliver et perfekt vaskeresultat med minimal slitage – hver gang.

Direct Drive-motor med 10 års garanti

Det vigtigste i en vaskemaskine er motoren, der drejer tromlen rundt.  LG's vaskemaskiner har en patenteret løsning, hvor motoren er placeret direkte på tromlen – Direct Drive. Direct Drive giver vaskemaskinen en utroligt lang levetid, idet hverken benytter drivrem eller kulbørster. Det er nemlig de dele i en vaskemaskine, der hurtigst bliver slidt. Direct Drive-motorens levetid er testet til mindst 10 år. For at du kan føle dig helt tryg, yder LG naturligvis 10 års garanti på motoren. Hvis motoren altså mod alle forventninger skulle gå i stykker inden for garantiperioden, får du kvit og frit en ny. LG leverer både den ny motor og foretager udskiftningen, uden at du skal have penge op af lommen.

TubClean

Ved hver vask ophobes der aflejringer og bakterier i tromlen. Derfor skal maskinen rengøres med jævne mellemrum. Med LG's tromlerengøringsprogram Tub Clean foretages rengøringen automatisk ved hjælp af højtryksspuling. Det er en god idé at rengøre vaskemaskinen regelmæssigt, så den altid er ren og lækker.

MærkeLG
ModelF14A8TDA3
TypeFrontbetjent
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A+++
Energiforbrug pr. vaskKlik for infoViser hvor stort energiforbruget er for en enkelt vask0,71 kWh
Centrifugeringsevne, A=høj, G=lavA
RestfugtighedKlik for infoViser i % fugtniveauet i tøjet efter vask og centrifugering44 %
CentrifugeringshastighedKlik for infoViser omdrejninger pr. min. under centrifugering. Jo flere omdrejninger, des mere tørt tøj efter vask.1400 o/min
KapacitetKlik for infoViser hvor mange kilo tøj maskinen kan vaske pr. vask.8 kg.
Vandforbrug pr. vask45 liter
Anslået årligt energiforbrug156 kWh
Anslået årligt vandforbrug9900 liter
Lydniveau ved vask54 dB(A)
Lydniveau ved centrifugering73 dB(A)
MotorDD motor
DisplayJa
Special programmerOutdoor, Baby Care, Dyne, Mørkt, Skin Care...
Højde850 mm
Bredde600 mm
Dybde590 mm
FarveHvid
Eltilslutning (V)230 V
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard10 års motorgaranti

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse