LG F1495BDSA - 12 kg kapacitet

6.992 kr

Energiklasse: A+++, 1400 o/min / 12 kg. Kapacitet, DD motor / 10 års motorgaranti, Display, Dampfunktion

EAN: 8806084286345    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Vaskemaskine med en kapacitet på 12 kg og damp fra LG

Denne LG F1495BDSA vaskemaskine er stille og effektiv,med en tromle med en kapacitet på hele 12 kg samt den er i energiklasse A+++. Desuden er LG F1495BDSA Udstyret med LG's Direct Drive-motor som har 10 års garanti og er stille og næsten vibrationsfri i drift.

 

Energiklasse A+++
Kapacitet: 12 kg.
Touch display (LED)
6 motion
STEAM - Opfrisk og anti- allergi program
Dampopfriskning
Tidsforsinkelse: 3-19 timer
Ubalancekontrol
Smart diagnosis
Skumkontrol
Børnesikring

 

Smart Diagnosis

Smart Diagnosis gør, at LG F1495BDSA maskinen selv kan foretage fejlsøgning og sende resultatet til LG's servicecenter via en fastnettelefon eller mobil. Fejlsøgningen giver præcise forslag til afhjælpning af konkrete problemer samt andre relevante oplysninger om maskinen. Hvis du installerer applikationen LG Smart Laundry på din Smartphone, kan du selv gennemgå diagnosen.

Damp til allergiprogrammer og hurtig opfriskning

LG's vaskemaskiner med True Steam™ har en valgbar dampfunktion, hvor den sædvanlige vaskeproces suppleres af damp, der åbner fibrene og opløser snavs. Damp kan tilvælges til de fleste programmer men benyttes altid i allergiprogrammet Steam Allergy Care og opfriskningsprogrammet Steam Refresh. Steam Refresh er beregnet til at friske tøj op, der er rent nok til at genbruge men trods alt ikke helt lækkert. Efter et dampprogram på 20 blot minutter er tøjet lige til at tage på igen. I allergiprogrammet dræber dampen 99 % af alle husstøvmider og bakterier allerede ved 60 °C. Desuden fjernes allergener som pollen og dyrehår.

Skumkontrol

Skumkontrol er en funktion ved LG F1495BDSA, der automatisk tilfører mere vand og tilpasser programmet med blødere tromlebevægelæser og ekstra skylninger, hvis der kommer for meget skum pga. overdosering af vaskemiddel.

Direct Drive-motor med 10 års garanti

Det vigtigste i en vaskemaskine er motoren, der drejer tromlen rundt.  LG's vaskemaskiner har en patenteret løsning, hvor motoren er placeret direkte på tromlen – Direct Drive. Direct Drive giver vaskemaskinen en utroligt lang levetid, idet hverken benytter drivrem eller kulbørster. Det er nemlig de dele i en vaskemaskine, der hurtigst bliver slidt. Direct Drive-motorens levetid er testet til mindst 10 år. For at du kan føle dig helt tryg, yder LG naturligvis 10 års garanti på motoren. Hvis motoren altså mod alle forventninger skulle gå i stykker inden for garantiperioden, får du kvit og frit en ny. LG leverer både den ny motor og foretager udskiftningen, uden at du skal have penge op af lommen.

 

 

 

MærkeLG
ModelF1495BDSA
TypeFrontbetjent
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A+++
Energiforbrug pr. vaskKlik for infoViser hvor stort energiforbruget er for en enkelt vask0,75 kWh
Vaskeevne, A=høj, G=lavA
Centrifugeringsevne, A=høj, G=lavA
RestfugtighedKlik for infoViser i % fugtniveauet i tøjet efter vask og centrifugering44 %
CentrifugeringshastighedKlik for infoViser omdrejninger pr. min. under centrifugering. Jo flere omdrejninger, des mere tørt tøj efter vask.1400 o/min
KapacitetKlik for infoViser hvor mange kilo tøj maskinen kan vaske pr. vask.12 kg.
Vandforbrug pr. vask54 liter
Anslået årligt energiforbrug166 kWh
Anslået årligt vandforbrug11900 liter
Lydniveau ved vask55 dB(A)
Lydniveau ved centrifugering70 dB(A)
MotorDD motor
DisplayJa
DampfunktionKlik for infoDampprogrammer udglatter folderne ud i dit tøj og frisker det op. På super kort tid er dit tøj enten klart til at tage på igen eller meget nemmere at stryge.Ja
Special programmerOutdoor, Storvask, Dampopfriskning, Mørkt, Blandet
Højde850 mm
Bredde600 mm
Dybde640 mm
FarveHvid
Eltilslutning (V)230 V
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard10 års motorgaranti

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse