Hotpoint vaskemaskine FMD763SK

4.999 kr

Vask dit uldtøj og følsomme kashmir-trøjer derhjemme. Denne Hotpoint vaskemaskine med Woolmark Platinum-certificering giver dem en skånsom behandling.

EAN: 8007842898422    Producentens varenr.: -
     

Denne frontbetjente Hotpoint FMD763SK vaskemaskine har en stillegående og effektiv børsteløs motor, Woolmark Platinum-certificering samt en kapacitet, der er velegnet til en gennemsnitlig husstand.

Programmer: Hotpoint vaskemaskinen har et bredt udvalg af programmer til hverdagsbrug, heriblandt intensiv vask til hvid samt en hurtig 30-minutters funktion, der er perfekt til en kort og let vask. Vaskemaskinen har også et anti-allergiprogram med ekstra rens, som sikrer, at der ikke efterlades det mindste spor af vaskemidler i tøjet.

Woolmark Platinum: Denne vaskemaskine har opnået Woolmark Platinum certificering, så du er sikret skånsom vask af såvel delikate stoffer som uld. Du kan derfor trygt lade maskinen vaske dine kashmir-trøjer.

Børsteløs motor: Den moderne børsteløse motor er mere effektiv end almindelige motorer. Motoren har en stillegående drift og længere levetid. Derfor bidrager motoren til, at denne vaskemaskinen er en investering for fremtiden.

Display: Det store LCD-display er brugervenligt ved at have et panel med mange symboler. Derfor er du garanteret et hurtigt og intuitivt brug, når du skal vælge indstillinger eller se information om resterende tid.

Energiklasse: Denne vaskemaskine har en imponerende energiklasse A+++. Derfor er du sikret ekstremt miljøvenligt brug.

Modelbetegnelse

ProdukttypeFrontbetjent

Generelle specifikationer

EnergiklasseA +++
Centrifugeringsevne (EU)A
Omdrejningshastighed1600
Kapacitet kg7
Kulfri motorJa
Skånetromle (soft drum) Nej

Vaskeprogrammer

Display Ja
PanelSymboler
Indikator for resterende tid Ja
Forskudt start Ja
Uldprogram Ja
Woolmark vurdering Platin
15C cold wash Ja
DampfunktionNej
Automatisk dosering af vaskemiddel Nej

Sikkerhed

BørnesikringJa
Vandsikring Nej

Andet

Justerbare fødder Ja
DørhængslingVenstre
Farve Hvid

EAN

EAN-kode8007842898422

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse