AEG Vask/tør L77685WD

5.741 kr

Energiklasse: A, 1600 o/min / Kapacitet: 8 kg. / 6 kg., Kulfri motor / 10 års motorgaranti, 10 Års motorgaranti, Display

EAN: 7332543239160    Producentens varenr.: -
     

Spar plads og tid med AEG L77685WD 

Her er den perfekte løsning til dig, der ikke har så meget plads.  Læg tøjet i maskinen og få det vasket og tørret på én gang. Med AEG L77685WD har det aldrig været nemmere at vaske og tørre sit tøj.

AEG vaskemaskine - kvalitet og stilrent design 

AEG er kendt for sin kvalitet og sit altid tidsløse design. Denne maskine er ingen undtagelse. Designet er holdt i et rent, eksklusivt look og maskinen kan stå frit fremme for sig selv, men kan også sagtens sættes ind i et vaskeskab eller en vaskesøjle.

Maskinen har en stor kapacitet og kan indeholde op til 8 kg vask og tørre 6 kg. Maskinen kan køre det vaskeprogram, du vælger og efterfølgende automatisk gå i gang med et tørreprogram. Det betyder, at du kan sætte din tøjvask over og komme hjem til rent tøj, lige til skabet.

Med en AEG vaskemaskine sørger du får at tage hensyn til dine naboer. Lydniveauet er exceptionelt godt på grund af en kulfri motor, der gør, at den ikke larmer så meget. En vaske-tørremaskine med Silent System giver dig mulighed for at vaske dit tøj om natten - uden at høre den! Maskinen er designet med særlige isolerende lag til ekstremt støjsvag drift.

AEG - Når vasketøj ikke skal stjæle din tid

En vigtig detalje er, at AEG L77685WD viser resttiden i displayet. Du ved derfor altid, hvornår din vask er færdig og kan derfor bedre udnytte og planlægge din tid. Du har også mulighed for at indstille tiden på maskinen, så du kan sætte en vask over om morgenen, og sætte den til at starte kort før du kommer hjem om eftermiddagen, så er du sikker på nyvasket tøj, lige til at hænge tilbage i skabet.

AEG passer på miljøet

Vaskemaskinen fra AEG er energieffektiv i klasse A. Maskinen bruger kun det mest nødvendige energi til at vaske og tørre dit tøj. Der er flere funktioner i vaskemaskinerne fra AEG, som afspejler nyeste forskning og passer på miljøet. 

I L77685WD bruges der OptiSense, som er et system, der sikrer laveste forbrug af energi, vand og tid uanset mængden af vasketøj. Det betyder, at vaskemaskinen kan bruges til storvask, men også hvis du har brug for lige at få vasket løbetøjet eller dine yndlingsbukser uden at have nok til at fylde hele tromlen.

Detaljer om AEG L77685WD

Vaskekapacitet: 8 kg
Tørrekapacitet: 6 kg
Maks. omdrejningshastighed: 1600 o/min.
Fritstående vaske-/tørremaskine
Kondenstørretumbler
Displayvisning af resttiden
Kulfri silence inverter motor
OptiSense vaskesystem
Overdoseringskontrol
Anti-overløbsbeskyttelse
Mulighed for udskudt start
Elektronisk balancekontrol og korrigeringssystem
Mulighed for tidsstyret tørring
Uldprogram

Om AEG

AEG vil gerne være din garant for kvalitet, design og præcision. Tyske AEG har stået stærkt på markedet siden sin start i 1887. AEG er kendt i hele verden for primært at producere elektroniske forbrugerprodukter, husholdningsprodukter og hårde hvidevarer. 

 

 

MærkeAEG
ModelL77685WD
TypeFrontbetjent
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A
Energiforbrug pr. vaskKlik for infoViser hvor stort energiforbruget er for en enkelt vask0,94 kWh
Vaskeevne, A=høj, G=lavA
Centrifugeringsevne, A=høj, G=lavA
RestfugtighedKlik for infoViser i % fugtniveauet i tøjet efter vask og centrifugering44 %
CentrifugeringshastighedKlik for infoViser omdrejninger pr. min. under centrifugering. Jo flere omdrejninger, des mere tørt tøj efter vask.1600 o/min
KapacitetKlik for infoViser hvor mange kilo tøj maskinen kan vaske pr. vask.8 kg.
Vandforbrug pr. vask53,63 liter
Energiforbrug pr. vask/Tør1088 kWh
Anslået årligt energiforbrug208 kWh
Lydniveau ved vask50 dB(A)
Lydniveau ved centrifugering79 dB(A)
MotorKulfri motor
DisplayJa
AquaStop (vandsikring)Ja
Højde850 mm
Bredde600 mm
Dybde605 mm
FarveHvid
Eltilslutning (V)230 V
TotaleffektKlik for infoViser maximumforbrug under spidsbelastning af produktet2,2 kW
Kapacitet TørKlik for infoViser hvor mange kilo maskinen kan tørre pr. tørring6 kg.
Vandforbrug pr. vask/Tør19400 liter
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard10 års motorgaranti

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse