Miele TMG 640 WP NDS

10.395 kr

Energiklasse: A++, 8 kg. Kapacitet, Kondens / Elektronisk styring, Display, Dampfunktion, Afløbsslange medfølger

EAN: 4002515557570    Producentens varenr.: -
     

Varmepumpetørretumbler med dampprogram fra Miele

Denne Miele TMG 640 WP NDS varmepumpetørretumbler er i et flot og stilrent design med mange funktioner. Udover sit design er Miele TMG 640 WP NDS udstyret med FragranceDos og SteamFinish, til opnåelse af præcis tørring og frisk duft.

 

Energiklasse A++
Kapacitet: 8 kg.
Tromlebelysning: LED
17 tørreprogrammer
Perfect Dry
FragranceDos
SteamFinish
EcoFeedback
SoftCare-tromle
Kontrollampe som viser hvornår kondensvandsbeholderen skal tømmes
Integreret kondensafledning - Kondensvandet kan løbe direkte ned i håndvasken eller i vandlåsen via en slange.
Panel: Bøjet 5°
Dybde ved åben luge i mm: 1.077

 

PerfectDry

Præcis tørring gennem kalksensorteknik: Med det patenterede Perfect Dry-system tørres dit vasketøj helt "præcist" – også ved anvendelse af vand med et særligt højt kalkindhold. Det er ingen selvfølge hos almindelige tørretumblere. For kalkindholdet i vandet påvirker restfugtighedsmålingen og dermed tørringsresultatet. Perfect Dry med kalksensorteknik registrerer det aktuelle kalkindhold i vandet og afstemmer tørringsprocessen perfekt i henhold hertil. Dit vasketøj bliver hverken tørret for meget eller for lidt. Den ønskede tørregrad opnås altid helt perfekt.

FragranceDos

Med duftflakonerne fra Miele – i fem skønne varianter – tilføjer du din helt personlige yndlingsduft til dit vasketøj under tørringen. Miele får fremstillet duftene hos et familiedrevet firma i det sydlige Frankrig, der har skabt dufte siden 1871. Firmaets parfumeeksperter bruger en patenteret metode til at sikre, at de værdifulde duftessenser bevares. Resultatet: Behagelig friskhed og en naturlig duft, der gennemstrømmer dit vasketøj.

SteamFinish

Hvis strygning ikke er en af dine yndlingsbeskæftigelser, vil du komme til at elske programmet "Dampudglatning". I starten af tørreprocessen sprøjtes en fin vandtåge ind i SoftCare-tromlen, og vandtågen opvarmes af tørringsluften. Den damp, der opstår, trænger igennem tekstilfibrene og glatter dit vasketøj betydeligt. Derved er den efterfølgende strygning nemmere og hurtigere overstået – eller måske helt overflødig.

EcoFeedback

EcoFeedback-funktionen hjælper dig med at udnytte besparelsespotentialet fuldt ud. Forud for programstarten får du en prognose for energiforbruget i det valgte program. Under og efter tørringen vises det faktiske forbrug, som kan variere alt afhængigt af fyldningsmængden. På basis af konkrete data kan du skåne både miljøet og din pengepung. Filtertilsmudsningsgraden vises ligeledes. For: Et rent fnugfilter sparer energi!

SoftCare-tromle

Med den enestående overfladestruktur bliver vasketøjet ført længere opad i den roterende tromle. Derved svæver vasketøjet længere i den varme luftstrøm og tørres mere jævnt. I fordybningerne i overfladestrukturen skabes en luftpude, der forsigtigt fanger vasketøjet. Hermed bliver dine tekstiler behandlet meget mere skånsomt, og der opstår mindre krøldannelse efter tørringen. Derved bliver strygearbejdet meget nemmere.

MærkeMiele
ModelTMG 640 WP NDS
TypeKondens
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A++
Energiforbrug pr. tørring1,47
KapacitetKlik for infoViser hvor mange kilo tøj maskinen kan tørretumble pr. tørring8 kg.
Anslået årligt energiforbrug235 kWh
Styring af tørreprocesKlik for infoViser om tørretiden styres ved tidsindstilling eller om maskinen selv kan identificere når tøjet er tørt (elektronisk)Elektronisk styring
Lydniveau ved tørringKlik for infoViser lydniveauet i decibel ved tørring64 db(A)
DisplayJa
DampfunktionJa
Afløbsslange medfølgerJa
Højde850 mm
Bredde595 mm
Dybde643 mm
FarveHvid
Eltilslutning (V)230 V
TotaleffektKlik for infoViser maximumforbrug under spidsbelastning af produktet1,1 kW

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse