Gorenje D8565N

5.038 kr

Energiklasse: A++, 8 kg. Kapacitet, Kondens / Elektronisk styring, Display

EAN: 3838942016747    Producentens varenr.: -
     

Kondenstørretumbler fra Gorenje med varmepumpe

Denne Gorenje D8565N kondenstørretumbler er yderst strømbesparende, da den er i energiklasse A++. Gorenje D8565N har en kapacitet på op til 8 kg. og har 15 forskellige programmer med mulighed for personlig indstilling på alle programmerne. Ydermere er Gorenje D8565N udstyret med en varmepumpe, Twin Air og SensorIQ.

 

Varmepumpe
Tørretumblers kapacitet: Kapacitet 1-8 kg
Energiklasse: A++
Antal programmer: 15
TwinAir
LED display
Lydsignal
Personlige indstillinger for alle programmer
SensorIQ
SensoCare
Antikrølfunktion
Antal af fugt indstillinger - bomuld: 4
Anti-allergisk tørretumbler med IonTech teknologi
TwinAir
AutoDrain
Digital visning af resterende funktionstid
Børnesikring

 

TwinAir

Kondenstørretumblere med en varmepumpe har et enestående luftsystem. Mens tromlen roterer i to retninger bliver varm tør luft sendt jævnt ind i tromlen gennem begge luftkanaler. Luftretningen er afpasset til tromlens omdrejning og giver en konstant tørring gennem hele tørrecyklussen. Når det fordeles jævnt, bliver tøjet ikke viklet sammen og slutresultatet bliver perfekt.

AutoDrain

Slut med manuel tømning af kondensbeholderen. Hvis du vælger en kondenstørretumbler i stedet for en aftræksmodel, er det ikke nødvendigt at føre dampen ud af rummet. I tørretumblere af denne type kondenserer dampen i en speciel kondensbeholder på næsten 5 liter, som er nem at tømme efter hver tørrecyklus. Hvis kondensbeholderen er sluttet til et afløb via AutoDrain-røret, er du helt fri for at tømme beholderen manuelt i denne Gorenje D8565N.

Varmepumpe

Tørretumbler med en varmepumpe, der tørrer tøjet ved lavere temperaturer end de konventionelle modeller, hvilket bevarer tøjet yderligere. Det er den eneste maskine, der anvender både afkølings- og opvarmningsdelen af varmepumpen. Fuld anvendelse medfører op til 40 % lavere energiforbrug i forhold til en A-klasse tumbler.

SensorIQ

SensorIQ-teknologi tilpasser automatisk tørreprocessen i forhold til det valgte program, vasketøjstypen og den ønskede tørhedsgrad. Fugtighedssensoren justerer løbende tørretiden i forhold til fugtighedsniveauet i vasketøjet. Når sensoren registrerer, at det valgte tørreniveau er nået, stopper den automatisk tørretumbleren. Tøjet er enten strygeklart, tørt, skabstørt eller meget tørt afhængigt af den valgte indstilling.

MærkeGorenje
ModelD8565N
TypeKondens
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A++
KondenseringseffektivitetKlik for infoKondenseringseffektiviteten, som i reglerne om ecodesign og energimærkning kaldes tørreevnen. Tørreevnen er forholdet mellem den fugt, der kondenseres og opsamles i tørretumbleren og den fugt, som fjernes fra tøjet.A
Energiforbrug pr. tørring1,2
KapacitetKlik for infoViser hvor mange kilo tøj maskinen kan tørretumble pr. tørring8 kg.
Anslået årligt energiforbrug218 kWh
Styring af tørreprocesKlik for infoViser om tørretiden styres ved tidsindstilling eller om maskinen selv kan identificere når tøjet er tørt (elektronisk)Elektronisk styring
Lydniveau ved tørringKlik for infoViser lydniveauet i decibel ved tørring65 db(A)
DisplayJa
Højde850 mm
Bredde600 mm
Dybde600 mm
FarveHvid
Eltilslutning (V)230 V

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse