Gram OMI 60-37 T

3.605 kr

Energiklasse: A++, 14 Kuverter / Lydniveau: 44 dB(A), 9 programmer / 6 temperaturer, Integrerbar, Energiforbrug pr. opvask: 0,93 kWh, Vandforbrug pr. opvask: 13 liter

EAN: 5709708226952    Producentens varenr.: -
     

Fuldintegrerbar opvaskemaskine i energiklasse A++ fra Gram

Denne Gram OMI 60-37 T fuldintegrerbar  opvaskemaskine er i flot design og i energiklasse A++ med plads til hele 14 kuverter. Udover sit design er Gram OMI 60-37 T udstyret med aquaStop, som forhindrer alle typer af vandskader.

 

Energiklasse A++
Kapacitet 14 kuverter
9 programmer
6 temperaturer
TurboDrying
Automatikprogrammer
Quick&Clean program
LCD display med tidsforskudt start og resttidsindikation
Multitab-funktion
AquaStop
Indbygningsmål (HxBxD) mm: 820-920x600x570

 

AquaStop

Du kan undgå eventuelle vandskader med Gram OMI 60-37 T, da den har AquaStop, som er en sikring mod vandskader. Det fungerer ved, at en elektrisk sikkerhedsventil registrerer selv små mængder vand og sørger for at lukke for vandtilførslen. Du er dermed både sikret lækager fra tilførselsslagen og i maskinen.

Turbp-Drying

Kombinationen af varme og kold luft fra en blæser gør, at servicet efter at havet været i Gram OMI 60-37 T er helt tørt og blankt efter opvask. Desuden har servicet en temperatur, som gør at man ikke brænder fingrene, hvis man tømmer maskinen, så snart, opvasken er slut.

Multitab-funktion

I denne Gram OMI 60-37 T opvaskemaskine med multitab-funktion vil opvaskemaskinen, ved valg af denne funktion, automatisk indstille både temperatur og vaskeforløb til at udnytte tabletten optimalt. Funktionen kan altid vælges fra, hvis man ønsker at benytte almindeligt maskinopvaskepulver.

Bemærk at den viste front ikke følger med. Produktet er til integration, hvilket betyder at du skal montere din egen køkkenlåge/front på produktet. Ved bestilling af montering af produktet monteres ikke fronter.

 
 
 
 

 

MærkeGram
ModelOMI 60-37 T
TypeIntegrerbar/uden front
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A++
Energiforbrug pr. opvask0,93 kWh
Tørreevne, A=høj, G=lavKlik for infoViser hvor god maskinen er til at tørre opvasken på en skala fra A-GA
Kuverter14
Vandforbrug pr. opvaskKlik for infoAntal liter pr. opvask målt ved opvask på normalprogram med tilslutning til koldt vand.Jo mindre forbruget er, desto bedre.13 liter
Anslået årligt energiforbrug260 kWh
Anslået årligt vandforbrug3640 liter
LydniveauKlik for infoViser lydniveauet i decibel når produktet er tændt eller sat til44 dB(A)
DisplayJa
Antal programmer9 programmer
Antal temperaturer6 temperaturer
Højde820 mm
Bredde598 mm
Dybde548 mm
Eltilslutning (V)230 V
TotaleffektKlik for infoViser maximumforbrug under spidsbelastning af produktet2,2 kW
FarveIntegrerbar

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse