Bosch SuperSilence opvaskemaskine SMV68N60EU

5.999 kr

Oplev letheden ved at have en opvaskemaskine, der er 3 gange hurtigere og har stillegående drift med Bosch SuperSilence opvaskemaskinen.

EAN: 4242002834757    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Den integreret Bosch SMV68N60EU opvaskemaskine har en hurtig, pålidelig og energieffektiv måde at klare den daglige opvask på. Med en kapacitet på 14 kuverter er opvaskemaskinen velegnet til familier med børn.

Programmer: Opvaskemaskinen har 6 programmer, inklusiv Auto, Eco, Intensive, Party, Pre-rinse og GlassCare. De automatiske programmer er nemme at vælge og starte og garanterer perfekt opvask ved minimalt forbrug af vand og energi. Du har også mulighed for at vælge halv opvask, så du ikke behøver vente med opvasken indtil maskinen er fyldt.

Zeolite-tørring: Den prisvindende Zeolite-tørreteknologi giver den bedste tørreydelse og sikrer lavt energiforbrug. Denne smarte teknologi er baseret på det naturlige mineral zeolite, der kan omdanne fugtig luft til varme. Med Zeolite kan du også opvaske plastikbestik.

VarioSpeed Plus: Hvis du foretrækker hurtig opvask, vil du sætte stor pris på muligheden for at forkorte cyklussen med 66% med VarioSpeed-funktionen.

VarioFlex kurvesystem: Det fleksible kurvesystem giver dig større frihed og bidrager til et generelt mere praktisk brug. Det har aldrig været nemmere at fylde din opvaskemaskine.

TimeLight: Opvaskemaskinen vil informere dig om, hvor lang tid der er igen af opvasken ved at lyse tiden på dit køkkengulv.

EcoSilence Drive: Opvaskemaskinen har en moderne og effektiv børsteløs motor, hvilket garanterer længere levetid, stille drift samt lavt energiforbrug.

Energiklasse: Denne Bosch opvaskemaskine har A+++ energiklasse, hvilket gør den ekstremt skånsom mod miljøet og din økonomi.

Modelbetegnelse

Type Opvaskemaskine Integreret

Generelle specifikationer

EnergimærkeA+++
Tørreevne (EU)A

Sikkerhed

BørnesikringJa
Lækagebeskyttelse Ja

Programmer og funktioner

AfkalkningssystemJa
Auto programJa
Display Ja
Forskudt start Ja
Indikator for resterende tid Ja

interiør

Bestikkurv (I bunden af maskinen) Nej
Bestikskuffe (I toppen af maskinen)Ja
Højdejusterbar øvre kurvJa
Indvendigt lys Nej

Andet

Frontpanel inkluderetNej

EAN

EAN-kode4242002834757

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse