Bosch SMU53M72SK

3.799 kr

Energiklasse: A+++, 13 Kuverter / Lydniveau: 44 dB(A), TÆNK Bedst i test april 2013, Zeolith-tørring, Energiforbrug pr. opvask: 0,77 kWh, Vandforbrug pr. opvask: 10 liter

EAN: 4242002713687    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Opvaskemaskine i energiklasse A+++ fra Bosch

Tørrer selv plastik helt tørt og har den bedste energiklasse, A+++, takket være den unikke Zeolith®-tørring.

Tænk testvinder maj 2013

Denne opvaskemaskine fra Bosch er udstyret med tidsforvalg, hvilket betyder, at du kan forudindstille opvaskemaskinen til at gå i gang på et bestemt tidspunkt. Der er foruden dette også en doseringsassistent, der hjælper med at opløse opvasketabs i rette mængder, så du opnår et flot resultat.

Bosch SMU53M72SK er en energirigtig opvaskemaskine med en kapacitet på hele 13 standardkuverter. Derudover har SMU53M72SK AquaStop, som beskytter mod vandskader i hele opvaskemaskinens levetid. Bosch SMU53M72SK har et ekstra lavt lydniveau på bare 44 dB(A), så den kan placeres i et åbent køkken-alrum uden at forstyrre. Maskinen er udstyret med både elektronisk og mekanisk børnesikring.

Den smarte kurveelevator, RackMatic, gør det muligt at justere overkurvens placering – selv med en helt fyldt kurv. Så med denne Bosch SMU53M72SK bestemmer du selv, om der skal være plads til store gryder for neden eller høje glas for oven i opvaskemaskinen. Ydermere er maskinen udstyret med VarioSpeed, der forkorter opvasketiden med op til 50% blot ved at trykke på én knap.

Specifikationer:

Enegiklasse A+++
13 standardkuverter
Auto All in 1
VarioSpeed
Tidsforvalg: 1-24 timer
AquaSensor, MængdeSensor
AquaStop
Elektronisk indikator for manglende salt
Elektronisk indikering for manglende afspændingsmiddel
Højdejusterbar overkurv med 3-trins RackMatic
Afkalkningselektronik
Selvrensende filtersystem, 3-lags med bølget mikrofilter
Børnesikring

Zeolith-tørring

Alle opvaskemaskiner med denne teknologi imponerer med deres optimale tørreresultater, samtidig med at de bruger minimalt med energi. Så ud over at reducere vandforbruget reducerer opvaskemaskinerne med ActiveWater og Zeolith®-tørring også elektricitetsforbruget betydeligt – i forhold til de traditionelle modeller med op til 20 % lavere energiforbrug og når den bedste energiklasse: A+++! Hemmeligheden ved denne energibesparelse er det naturlige mineral Zeolitt. Det gendannes for hver ny opvask, holder i hele maskinens levetid og behøver aldrig at blive udskiftet.

TÆNK begrunder blandt andet resultatet således:

Den A+++-mærkede opvaskemaskine fra Bosch vasker og tørrer godt. Selv plasticbokse bliver helt tørre, hvilket der ikke er mange andre maskiner, der klarer. Og det sker endda med et lavt energiforbrug. Brugervenligheden er også god idet maskinen er let at programmere og indretningen i kurvene er god og meget fleksibel.

RackMatic

Den smarte kurveelevator, RackMatic, gør det muligt at justere overkurvens placering – selv med en helt fyldt kurv. Så med denne Bosch SMU53M72SK bestemmer du selv, om der skal være plads til store gryder for neden eller høje glas for oven i opvaskemaskinen.

VarioSpeed

Det eneste, du skal gøre for at spare tid, er at trykke på VarioSpeed-knappen på Bosch SMU53M72SK, for så bliver opvasketiden forkortet med op til 50%. Med VarioSpeed kan du derfor spare tid og samtidig få et flot vaskeresultat, da opvasken som normalt bliver helt ren og tør.

 

MærkeBosch
ModelSMU53M72SK
TypeIndbygning/almindelig
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A+++
Energiforbrug pr. opvask0,77 kWh
Opvaskeevne, A=høj, G=lavKlik for infoViser hvor god maskinen er til at vaske rent på en skala fra A-GA
Tørreevne, A=høj, G=lavKlik for infoViser hvor god maskinen er til at tørre opvasken på en skala fra A-GA
Kuverter13
Vandforbrug pr. opvaskKlik for infoAntal liter pr. opvask målt ved opvask på normalprogram med tilslutning til koldt vand.Jo mindre forbruget er, desto bedre.10 liter
Anslået årligt energiforbrug215 kWh
Anslået årligt vandforbrug2800 liter
LydniveauKlik for infoViser lydniveauet i decibel når produktet er tændt eller sat til44 dB(A)
DisplayJa
Antal programmer5 programmer
Antal temperaturer4 temperaturer
Højde815 mm
Bredde600 mm
Dybde567 mm
Eltilslutning (V)230 V
TotaleffektKlik for infoViser maximumforbrug under spidsbelastning af produktet2,4 kW
FarveHvid
Testvindere og awardsKlik for infoViser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder.TÆNK Bedst i test

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse