Bosch opvaskemaskine SMU88TS01S

5.997 kr

Underbygget opvaskemaskine fra Bosch med VarioSpeed Plus-funktion for 3 gange hurtigere opvask samt avanceret Zeolite tørreteknologi. Energiklasse A+++.

EAN: 4242002835440    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Underbygget Bosch SMU88TS01S opvaskemaskine klarer den daglige opvask på en hurtig, pålidelig og energieffektiv måde. Med en kapacitet på 14 kuverter er opvaskemaskinen velegnet til børnefamilier.

Programmer: Opvaskemaskinen har 8 programmer inklusiv 3 automatiske programmer, Super, Party, Eco, Night Program samt Pre-rinse. Det let anvendelige automatiske program garanterer ren opvask, minimalt vandforbrug samt lavt energiforbrug hver gang. Der er også et praktisk funktion til en halv opvask, så du ikke behøver med opvasken til maskinen fyldes.

Zeolite-tørring: Den prisvindende Zeolite-teknologi har den bedste tørreevne og sikrer lavt energiforbrug. Den smarte teknologi er baseret på zeolite, en mineral som er i stand til at absorbere fugt i luften. Zeolite kan også behandle engangsbestik i opvask.

SuperSilence: Det lave lydniveau gør, at du ikke vil opleve forstyrrende lyd fra opvaskemaskinen. Opvaskemaskinens lydniveau er på 42 dB ved almindelig drift. Natprogrammet har et lydniveau på kun 40dB.

VarioSpeed Plus: Foretrækker du en hurtig opvask, vil du sætte pris på VarioSpeed Plus-funktionen, som forkorter cyklussen med op til 66%.

VarioFlex Pro: Fleksible kurve giver dig større frihed og bidrager til et generelt praktisk brug. VarioDrawer bestikskuffen giver ekstra kapacitet.

Display: Opvaskemaskinen har et TFT-display i farver i top og front. Dette giver perfekt overblik og intuitiv betjening.

EcoSilence Drive: Opvaskemaskinen er udstyret med moderne og effektiv børsteløs motor, som garanterer længere levetid, mere lydløs drift samt lavere energiforbrug.

Energiklasse: Denne Bosch opvaskemaskine har A+++ energiklasse, hvilket betyder, at den er ekstrem miljø- og budgetvenlig.

Modelbetegnelse

Type Opvaskemaskine Normal
Modelnavn Bosch SMU88TS01S

Generelle specifikationer

EnergimærkeA+++
Energiforbrug. kWh/år (EU)237,00
Tørreevne (EU)A
Kapacitet (antal kuverter)14
Vandforbrug, liter år2660
Lydniveau (dB)42
Den normale opvaskecyklus’ energiforbrug 0,83
Elforbrug i slukket tilstand og standby mode 0.5/0.5
Programvarighed for den normale opvaskecyklus 195
Varighed af standby mode 0,00

Sikkerhed

BørnesikringJa
Lækagebeskyttelse Ja

Programmer og funktioner

Antal programmer 8
Antal temperaturindstillinger 7
Auto programJa
Display Ja
Forskudt start Ja
Indikator for resterende tid Ja

interiør

Bestikkurv (I bunden af maskinen) Nej
Bestikskuffe (I toppen af maskinen)Ja
Højdejusterbar øvre kurvJa
Indvendigt lys Nej

Andet

Farve Stål
Sidepaneler inkluderet Nej
Frontpanel inkluderetJa
Topplade inkluderet Nej
Sokkelplade inkluderet Ja
Højde (Min-Max, cm) 81.5-87.5
Bredde (cm) 59,80
Dybde (cm) 57,30
Vægt (kg) 48,00
Produkt ID SMU88TS01S

EAN

EAN-kode4242002835440

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse