AEG F87004MP

4.199 kr

Energiklasse: A, 12 Kuverter / Lydniveau: 41 dB(A), 7 programmer / 6 temperaturer, Rustfri stål, Energiforbrug pr. opvask: 1,03 kWh, Vandforbrug pr. opvask: 10 liter

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

AEG FAVORIT F87004MP
ProClean opvaskemaskine i stål med XXL inderkar og Satelite spulearm. 7 prgr. og 6 temp. Meget lavt lydniveau på kun 41dB(A)+stilleprogram på 39dB(A). digital-display, autosluk, forprogrammering, bestikbakke og maksimal fleksibel indretning. Energi, opvask, og energiklasse: A/A/A

Rengøringskraft i særklasse takket være den innovative satellitspulearm
Opvaskemaskinen har et unikt spulesystem – ProClean™-spulearmen. Dens dobbelte rotationseffekt sikrer, at vandet når alle hjørner.
ProClean™-spulearmen sørger for, at vandet når de sværest tilgængelige områder i opvasken – selv når opvaskemaskinen er helt fuld. Den tilfører vand fra en unik roterende satellitarm, der er monteret på den ene ende af hovedspulearmen, hvilket giver en dobbelt rotationseffekt. Resultatet er en enestående opvaskepræstation.
Klarer selv den største opvask, takket være et rumfang i XXL-klassen
Denne opvaskemaskine har større rumfang end noget andet apparat med standardmål udvendig. Det betyder, at du også kan få plads til store ting i skæve mål.
Denne opvaskemaskine rummer 10 liter mere end et gennemsnitsapparat, og har dermed den største indvendige kapacitet på markedet. Hvad mere er: Den har alligevel de samme udvendige mål som en almindelig opvaskemaskine. Denne kombination gør, at du kan få plads til endnu flere ting i én opvask – bl.a. store, gryder og pander i skæve mål.
Optimal vaskekraft fra spulearm i loftet
Takket være den tredje spulearm over øverste kurv har denne opvaskemaskine øget vaskekraft, så selv den mest fedtede opvask bliver helt ren, også når tingene står tæt.
ProWater-systemet betyder, at denne opvaskemaskine har en tredje spulearm, der sidder i loftet. Den ekstra spulearm sikrer, at opvaskemaskinen kan få alle tingene helt rene - lige meget hvor fedtede eller snavsede de er, og også når de står for tæt i maskinen.
Intet standby-forbrug
AutoOff-funktionen sørger for, at opvaskemaskinen overhovedet ikke bruger strøm, når den står i standby - et gennembrud i energibesparelser.
Denne opvaskemaskine sætter en ny standard for energibesparelser. AutoOff-funktionen gør, at den overhovedet ikke bruger strøm, når den står i standby. Fra nu af kan opvaskemaskinen bidrage til at gøre dit hjem endnu mere energibesparende.  
Fleksibilitet, så du kan placere opvasken så pladsbesparende som muligt
Med det enestående HeightControl-system er det let at højdeindstille den øverste kurv. Det gør, at du kan udnytte pladsen bedst muligt.
Hver opvask kræver en forskellig placering af hylder og kurve – især når den indeholder større gryder, pander og fade. Denne opvaskemaskine har et unikt HeightControl-system, så du kan hæve eller sænke øverste kurv – også selv om maskinen er fuld. Så kan du let få mere plads over eller under kurven.  
Klar opvasken i stilhed
Denne opvaskemaskine er forsynet med et natprogram, der sørger for, at maskinen kører ekstra lydssvagt, når du har brug for det.

MærkeAEG
ModelF87004MP
TypeIndbygning/almindelig
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A
Energiforbrug pr. opvask1,03 kWh
Opvaskeevne, A=høj, G=lavKlik for infoViser hvor god maskinen er til at vaske rent på en skala fra A-GA
Tørreevne, A=høj, G=lavKlik for infoViser hvor god maskinen er til at tørre opvasken på en skala fra A-GA
Kuverter12
Vandforbrug pr. opvaskKlik for infoAntal liter pr. opvask målt ved opvask på normalprogram med tilslutning til koldt vand.Jo mindre forbruget er, desto bedre.10 liter
Anslået årligt energiforbrug226,6 kWh
Anslået årligt vandforbrug2200 liter
LydniveauKlik for infoViser lydniveauet i decibel når produktet er tændt eller sat til41 dB(A)
DisplayJa
Antal programmer7 programmer
Antal temperaturer6 temperaturer
Højde818 mm
Bredde596 mm
Dybde595 mm
Eltilslutning (V)230 V
TotaleffektKlik for infoViser maximumforbrug under spidsbelastning af produktet2,2 kW
FarveRustfri stål

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse