Siemens KG39NAY22

7.879 kr

Energiklasse: A+, 223 liter køl / 94 liter frys, 2000 mm / 600 mm / 650 mm, Rustfri Stål

EAN: 4242003586594    Producentens varenr.: -
     

Køle-/fryseskab med NoFrost fra Siemens
Siemens KG39NAY22 køle-/fryseskab er i flot stål design og energiklasse A+. Udover sit flotte design er Siemens KG39NAY22 udstyret med NoFrost, så nu behøver du ikke længere at tænke på at din fryser skal afrimes, det klare dette køle/fryseskab af sig selv.

Energiklasse A+ Kapacitet køl: 223liter Kapacitet frys: 94 liter Superkøl med automatisk tilbagestilling SuperFrys med automatisk tilbagestilling Multi-Airflow-system AirFreshFilter HydroFresh-skuffe - holder frugt og grøntsager friske i dobbelt så lang tid Coolbox - op til dobbelt så lang holdbarhed for kød og fisk BigBox - Fryseskuffe som er 29 cm høj Akustisk og optisk advarselssystem med memory funktion Højdejusterbare fødder foran, hjul bagtil Vendbar dør

NoFrost
Siemens KG39NAY22 har No Frost, så du slipper for at afrime fryseren – den gør det nemlig helt af sig selv. Med No Frost er du sikker på, at din fryser bibeholder ydeevnen og energiforbruget, da traditionelle frysere uden No Frost skal afrimes tre-fire gange om året for at holde et stabilt energiniveau.

Multi-Airflow-System
Du får friskere madvarer i længere tid med Multi-Airflow-Systemet i Siemens KG39NAY22. Multi-Airflow-Systemet sørger for en ensartet temperatur og en jævn fordeling af den kolde luft inde i køleskabet. Madvarerne nedkøles derfor hurtigt, hvilket giver en længere holdbarhed.

Superfrys funktion
Med SuperFrysFunktionen kan du hurtigt fryse en stor mængde madvarer ned, hvis du f.eks. har handlet stort ind. Siemens KG39NAY22 sænker temperaturen i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur.

Superkøl funktion
Når du har handlet stort ind, kan du hurtigt køle dine madvarer ned til den rette temperatur med dette Siemens KG39NAY22, der har SuperKølFunktion. Temperaturen i køleskabet bliver sænket i nogle timer og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur.

AirFreshFilter
Luften i køleskabet passerer gennem filtret, som reducerer lugten af mad og mindsker risikoen for overførsel af smag og lugt betydeligt.

MærkeSiemens
ModelKG39NAY22
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A+
Kapacitet køleskab nettoKlik for infoViser størrelsen på kølerummet i liter.223 liter køl
Kapacitet fryseskab nettoKlik for infoViser størrelsen på fryserummet i liter.94 liter frys
Energiforbrug pr. år324 kWh
KlimaklasseKlik for infoKlassen indikerer produktets tolerance for temperaturforandringer. De mest almindelige klimaklasser for Danmark er N og SN. N-klassen har den mindste tolerance over for temperatursvingninger.Vil man være sikker, bør man derfor vælge et SN, SN/ST eller en SN/T mærket køleskab eller fryser, hvis apparatet skal bruges i varierende temperaturer.Klimaklasserne er opdelt på følgende måde:N:+16° C til +32° CSN:+10° C til + 32° CSN/ST: +10° C til + 38° CSN/T:+10° C til + 43° CST:+18° C til + 38° CT:+18° C til + 43° CSN-T
LydniveauKlik for infoViser lydniveauet i decibel når produktet er tændt eller sat til44 dB(A)
Antal kompressorer1
TemperaturstyringElektronisk
BelysningLED
Vendbar dørJa
Energiforbrug pr. døgn0,89 kWh
Højde2000 mm
Bredde600 mm
Dybde650 mm
FarveRustfri Stål
Stjernemærkning frostrumKlik for infoViser temperaturen i fryseren.✷✷✷ = lavere end -18°C, ✷✷✷✷ = lavereend -18°C og kan bruges til indfrysning.4
Antal hylder/skuffer i frys3
Indfrysningskapacitet (24t)Klik for infoViser hvor mange kilo fryseren max. kan nedfryse pr. døgn14 kg
Optøningstid ved strømafbrydelse18 timer
Superfrys funktionJa
Eltilslutning (V)230 V

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse